reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

A ja wpadłam na bb
poczytałam
pozdrawiam
gratuluję
współczuję
i spadam
idę moczyć zwłoki
i pakować się, bo jutro ok. północy wyjeżdżamy
na podbój Gdańska i okolic;-)
brrrrrrrr... pakowanie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
czesc kobitki
ja nie mam teraz czasu sie po d u pie podrapac. Padam na ryj jak nigdy. Z julka troche lepiej. Goraczka juz kolo 38. Nie chce jesc. Jak do poniedzialku sie bedzie utrzymywac to zastrzyki w tylek dostanie.
Nie mialam czasu wszystko przeczytac, ale:Nieistotna ja mam teraz podobnie.Manka siedzi i sie bawi, ja przechodze obok i ona w ryk i chce na rece.
lazi za mna jak pies. Wczoraj jak mylam naczynia to mi sciagnela spodnie, bo teraz jak tylko widzi moja noge to sie po niej wspina. Wiecznie jeczy jak mnie widzi. Ale jak jest na rekach, to spoko luz. Gdzie sie podzialo moje kochane usmiechniete i spokojne dziecko?????????????????????
Dobra ide spac, bo na oczy juz nie widze.
Buziaki dla wczystkich!

Nieistotna - jesli Marcin zajmuje się Filipkiem OK, to jak tylko to robi, to ty hop i spadaj sobie na spacer, na zakupy, na kawe/piwko z kumpelką
SAMA!!!
Wykorzystuj to!:tak::tak::tak:

Tu artykuł o kryzysie 8 miesiąca... nie ja go pisałam, ale polecam;-)

https://www.babyboom.pl/niemowleta/rozwoj/kryzys_osmego_miesiaca.html

Nonek - uściski dla dziewczynek! No i ty się trzymaj cieplutko:-D:elvis::tak:

Dzien doberek wszystkim...
my dzisiaj wyjatkowo wczesnie na nogach bo spala u nas siostra J i przy pierwszym steknieciu Agatki warowala pod drzwiami z mleczkiem...heh no i pojechala a my se teraz siedzimy....

milego dnia

Heloł;-)

ja dzisiaj pakuję nas i bez kija nie podchodź:no:
wpadne jeszcze wieczorkiem
co by pogadac

Trójmiastki - jestem ZA spacerkiem do oliwskiego zoo:tak:

Tymczasem...
:-D:-):laugh2:

reklama
Do góry