reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

tez myslalam ze cos moze go boli
ale jakby go bolalo to nie zrobilby sie nagle grzeczny w tesco :baffled:

a tak wogole to mi sie dzis pierwszy raz odparzyl
mial czerwona pupke w miejscu gdzie mu sie posladeczki sytkaja taka mala czerwone krope, wiec posmarowalam kremem hipp na odparzenia i zalozylam pieluszkę
zdejmuje ja a ta buba, pelno mini ropnych krosteczek wzdłuż tej czerwonej kropy
mysle se kru rwa co za krem
umylam i posmarowalam bepantenem
jak go znam rano nie bedzie sladu

kocham tego czubka ale brak mi sil

reklama
laski wiem ze dam rade ale jakim kosztem, ja sie mecze i on bidulek sie meczy
zamiast cieszyc sie nim, klne w ducho o tym ze oddam go cyganom

ja mysle ze jemu nic nie jest - niektore dzieci tak juz maja i musza poprostu z tego wyrosnac!!
moj tez czasem jak sie bawi i mnie zobaczy to jeczy ze chce do mnie, wiec poprostu wychodze zeby mnie nie widzial!

Sara no to musze sprobowac!

Ilonko - Ala była identyczna - i nic jej nigdy nie było. Boże jak ja marzyłam,zeby choć na jedną noc gdzieś wjechac, móc pójść spać wieczorem, obudzić się rano.... - tak jak ty. No cóż, są takie dzieci, ale powiem ci że szybko wyrastają i o tych jękach i płaczu się nie pamięta;-)

ja myślę,ze mamom karmiącym jest gorzej, bo dziecko kojarzy mamę z mamą i jedzeniem - jak odchodzi, to zabiera i jedzenie itp...

Ilonka - bo jeszcze kasy nie dostałam...., Kate też czeka na kesz za bikini...:zawstydzona/y:
Ale jutro Jadzia robi chyba przelewy to jakby coś to się zgłoszę:tak:

Nieistotna współczuję Ci bidulo ! nie wiem co poradzić , bo nie znam takiego zachowania u dziecka( tfu tfu tfu )
( acha uroki zlizuje się z czoła :tak: trzy razy ! i za każdym razem trzeba splunąć ) ;-)

reklama
Do góry