reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

chce sie ktoś zamienic na dzieci? hę?
Sugar możę ty? hęę?

kto ma jeszcze aniolka? a moze ktoras z lasek?? hę???

mozesz mi cos blizej kate powiedziec o tym lęku separacyjnym 8miecha?

a moze on jest chory, a moze cos go wystraszylo, a moze ktos go zauroczyl? hęęęęęęę

a może to czubek i tyle

reklama
Niestotna dziex, skocze do Piotrzyka,a Ty skad jestes?? ciekawe ile tu w Poznaniu kosztuje...bo w ogole tutaj Pawlow jak na srane i co jeden to cena insza :crazy: polookam w kazdym razie...

a ja mam dobry humorek bo bylismy u kuzyna J ojca w sprawie kuchni do naszej przyszlej chatki i tak sie udalo wymyslic ze bedziemy mieli fajny jadalniany stol!!! mieszkanko bedzie gotowe za rok w pazdzierniku, jak Bog da, ale juz sie nie moge doczekac...wiem, weim za rok bede klela i przeklinala heh...

a moja sis dzisiaj zadzwonila bo byla u gina i jej maly ma juz 2200 a ona jest w 32 tygodniu...no i maly pucus wyszedl na zdjeciu usg...w 4 tygodnie przybral 1160...

Nieistotku tez dostalam paczke dziekuje, neutralizator do zmywarki super, mocno i dlugo pachnie!

nic mi nie mowcie o spaniu maly od urodzenia przespal moze z dwie noce cale :wściekła/y:
i tez budzil sie juz tylko raz a ostanio zdaza sie i trzy ...
pocieszam sie ze jak skoncze karmic to bedzie juz lanie spal... tylko kiedy to bedzie :confused:

Nieistotku ja mam aniolka, gdybys mieszkala w Poznaniu to bym Ci go zabrala na tydzien i bys sobie porzadnie odpoczela...jestem przekonana ze wszystko z tego sie bierze ze Ty non stop z nim...i Ty nerwowa, on tez i te zle emocje przejmuje..

Boże, nieistotna, ty bidulko....
Współczuję, naprawdę.....
Ja mam aniołka, śpi już, zasnęła sama, śpi cała noc, nie płacze, w ogóle malo daje o sobie znać. no chyba,że jest głodna lub coś ja boli (Jak dziś w nocy o 4 - ewidentnie ząbki, dostała strzykawkę nurofenu i poszła spać)
Ale wiem, co przeżywasz, Ala była identyko. Ona jęczała tylko po to zeby pokazać że nie płacze w danej chwili, więc jęczała albo płakała. Pobudki kilka razy w nocy, cyc i mama - nie wolno mi było do kibla pójść.... Nie bez powodu między dziewczynami jest 5 lat różnicy - po prostu przy małej Ali z małym dzieckiem na 100% w psychiatrku bym wylądowała.

Trzymaj się, to naprawdę minie.

"a może to czubek i tyle"

rozbroilas mnie :-D

Nieistotna to jak to jest on ciodziennie caly dzien wyje?
czy ma takie fazy??
niestety niektore dzieci tak bolesnie przechodza zabkowanie... macie pecha... :rofl2:

Sa raa widzialam na zdjeciu malca bo jak wpadlam do rodzicow sis byla, no ale musialabym skanowac a nie mam takiej mozliwosci :nie: ale zdjatko super nosek identyczny jak moja siostra, jak napisalam maly pucus...

reklama
Do góry