reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Hm, a może mu się nudzi albo chce mamy?
U mnie jak zęby to wyje raczej. Buczy jak mu się nudzi. Niestety ostatnio coraz częściej. :dull:

reklama
Sugar, super że wsio ok! Nie ma się co wczuwać, to nawet jak teraz nisko, to się może jeszcze podnieść spokojnie... No tez się nie mogę doczekać jak 4D :-)

kurde, fajne jest 4d... szkoda, ze ja za nie zaplacilam 200zl, a wyszlo, ze to jakas superekstra diagnostyka prenatalna, w normalnym 2d, a w 4d zobaczylam Fijolka jakies 15 sek i tylko buzke :-( (swoja droga, wydal mi sie okropnie brzydki :-D nos na pol twarzy, cofnieta brodka... 30tc :-)
a najlepsze, ze jak na to teraz patrze, to filip jest na tym zdjeciu batrdzo do siebie podobny!! :-D :-D :-D

teraz juz wiem, gdzie isc, a gdzie nie :-)

a jak to jest ze mi sie forum w operze nie otwiera, glowna strona bb sie otwiera, ale jak klikam na forum to nic sie nie dzieje......:confused::sorry2:
trudno mi powiedziec co tam popsulas na odleglosc ;-) ja tam nie mam zadnych problemow z forum na operze :eek: czy to na win2000, XP czy tez viscie. na kubuntu, mandrivie i suse tez sie otwiera wszystko.

kasia chcialabym zeby Helena nie budzila mi sie na jedzenie o 4-4:30 tylko np okolo 7, ale jak zasypia na noc okolo 19 i wtedy ma ostatni posilek to nie daje rady wytrzymac bez zarla do 7, wiec tak mysle jak zrobic zeby ja przestawic

Atol - mozę spróbuj jej powoli przesunąc porę kąpieli i karmienia najpierw o 15 min, potem 30, aż dojdziesz do tego, ze kąpiółka i kolacja jest np. o 20:30
jak to zrobić?
bawić się z nią dłużej, zająć czymś aby sięudało te 15 min później... itd.. aż dojdziesz do upragnionej godziny snu:)

no tak ale posilek jej wychodzi o 19, bo wczesniej je o 16 i juz okolo 19 mega marudzi

w ogole teraz bardzo malo spi i marudna na maxa

no nic bede kombinowac

reklama
Do góry