reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
To poczucie humoru ma po zboju... tylko nie bardzo rozumiem dlaczego masz nie czuc sie jego corka???? Bo se zartowal? K urwa?

Roni cudne zdjecie w avatarku mojego ziecia! Rewelacja. A ty glowa do gory! Na szczescie nie masz z nim czestego kontaktu. Jak zreszta ja ze swoja matka. Postaraj sie pewne rzeczy wpuszczac jednym uchem, drugim wypuszczac. Buziaki wielkie dla was od nas:-):-):-):-):-):-):-):-)

Matko Boska, to moja Ala waży 15 kg....
Dja sobie spokój z ojcem, nie chce mieć TAKIEJ córki, to nie. Ważne że Marek cie chce i jas też cie chce. To z nimi spędzisz resztę życia a nie z ojcem. a sąsiadów tez miej w du pie - ja już dawno mam opinię lenia nieroba i niewdzięcznicy bo takową mi babka wyrobiła.
i mam to seredecznie w du pie.

Wiecie jaki na mojej ulicy jest pomylony zwyczaj? MALOWANIE KRAWĘZNIKÓW NA BIAŁO.
Raz na miesiac zbiera się to całe dewociarstwo i maluje krawęzniki.
Mój mąż dla świętego spokoju pomalował przy naszej działce wapnem - jedna baba zwróciła mu uwagę ze wapno to się za szybko zmyje.:eek:

A innym razem jak siał se marchewkę (dla andrzeja hodowla warzyw to pasja, natomiast ja tego nienawidzę) to sąsiadka zaczęła się z niego śmiać że co on za babę ma - i powtórzyła to wszystko co moja babka nagadała.
Pech chciał ze to usłyszałam zza domu, wyszłam i powiedziałam
,,wynocha moherze radia maryja słuchać albo krawęznik malować"....

Moja opinia nie ma szans na powstanie z błota.....:cool2:

Roni nie martw się zachowaniem Ojca-bedzie dobrze!!

Dita to u Was na ulicy musi być wesoło:-)!!Skąd ten pomysł na malowanienie krawężników??? Chciałabym widzieć mine tej babki jak jej tak powiedziałaś!!!

.. ja tego nie powiedzialam..
...ja się tak wydarłam...:zawstydzona/y:

baba nic nie powiedziała tylko natychmiast sobie poszła....

Roni olej ojca, a opinię to sąsiedzi sami soie wyrobią na Twój temat jak Cie poznają:tak::-)
A tak wogóle to co Cie obchodzi co ludzie o Tobie myślą:baffled:Miej to w nosie;-):-)
Jesteś super dziewucha i fantastiko mama Jasia i rewelacyjna żona Marka i jedna z niesamowicie świetnych przyjaciółek nas wszystkich i to jest najważniejsze!!!
Masz własne życie:-) i niech ojciec nie waży się w nim mieszać, bo w ryja!!!:wściekła/y:
Jaś pięknie waży!!!:laugh2:

Dita no i tak trzymać:laugh2:

reklama
Roni osikaj to cieplym moczem, mam na mysli to co sasiedzi sobie mysla
a co do taty o zadzwon i powiedz " co Ty sobie tato wyobrazasz, jak mozesz sie mnie wypierac, żarty maja na celu rozsmieszac a nie ranić, a Ty mnie zraniłeś podwojnie, i jestem dobrą matką bo Jaska nigdy sie nie wypre" :)

JAk skonczysz remonty to sie do Ciebie wybiore na weekend i bedzie Ci razniej

kupilam sobie magnez bo polamalam wczorj z zlosci dlugopis, i rzucalam notesem .. wkurwiea mnie wszystko tak ze odrazu zoladek mnie boli
kurw.. znow mi nerwica wraca, jak przyjda jeszcze fobie i nie bede spac to pierdykne

Do góry