reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nonku pewnie marnie by sobie radzili ;-)

Laski a czemu takie nerwowe jestescie, czym sie denerwujecie??

Najlepszego dla Natalki!!!!!!!!

reklama
sugar :happy:

Na poczatku zaczelam go smarowac Balneum Baby Kream,bo mial tylko plackowate liszaje i pomoglo .
Niestety ostatnio plaga na jego ciele staly sie czerwone krostki.
W zasadzie moje dziecko to jedna wielka krosta.

Dostalam zlecenie na masc z apteki.Odbieram w pon
Zaczelam sie dietowac.Na poczatek bezmlecznie.
Na dzien dzisiejszy przyznam iz ograniczylam diete to produktow scierwiasto jałowych!!
Wogole jakis kosmos mam z tym wszystkim i powoli fiksuje
Sama nie wiem od czego to sie wzielo...?! :-(
Nonek - dorwalam ostatnio ulotke z ta seria emolium..Tak czy siak...pozostalo nam stosowac kosmetyki tylko tego typu:sick:

A mama Mikołaja ...zdycha.
Mecza mnie ciagle choroby
Matko jedyna ...
za co to wszystko...:hmm:

Asia, biedactwo :sick: A co to cię za choroby męczą? :confused:
Ja wybieram się do lekarza, ciemieniucha znowu wróciła i dojrzałam do steryda...
Tysia - w tym wypadku od Martyny, ale od Justyny też bywa (ode mnie z roku ze studiów znam Tysię od Justysi):happy:

Asiu wielki buziak dla Mikołajka!!! Mam nadzieje ze pomoga mu te nowe maści.
Kasiu ale z Twojego Piotrusia żarłoczek :tak:

Laski , które miały by ochotę wpaść do nas do zamku: Zamek jest wplny od 14tego do 28geo czerwca. ZAPRASZAM!!!!!!!!

Ja już przeszłam różne domowe terapię i dojrzałam do leku na receptę. Podobno niestety jedyne co działa. Tak gadałam z koleżankami. Inaczej ciągle smarowanie i smarowanie, a jak przestaniesz to znowu się łuszczy... dam znać jak terapia lekowa

Natali sto lat śliczności:-):-):-)

Asiu
trzymaj się i ucałuj Mikołajka:happy: Czy to maści sterydowe:confused: Dla Lila mam Elocom, jest ok:-)Używam tylko kiedy bardzo trzeba:-)

U Lila na ciemieniuchę stosowałam zwykłą oliwkę, bawełniana czapeczkę i już. Wyczesać i gotowe a potem cały czas do 6 miesięcy nawilżałam łebek oliwka po kapieli:-)

Moja chrzestnica to Martyna i też mówię do niej Tysia lub Cysia:-)

Mój mąż stwierdził, że jakoś znerwicowałam przez ostatnie pół roku:baffled:, a przepraszam kto miał sobie sam radzić ze wszystkim i jeszcze fochy rodziców znosić, bo jemu się przeprowadzki zachciało:eek: Ale już 3 dzień w domu razem i normalnie z dnia na dzień coraz lepiej:tak::-D
A no i mam nowe firanki:-) Wogóle mam firanki:-):-):-):happy:

Anita i tak trzymaj:-)

Majeczko to mogą być zębolki, lub zwyczajnie tęskni do Ciebie i chce sie przytulić;-):-)

Kate, boś Ty nasza poeta grudniowa najwspanialsza:-)

Pingwinek kusisz strasznie:tak:

Sugar jak tam nasz pierwszy numer 2:confused:

Nieistotna bedzie ok:-)I połóż sie spać jak najszybciej jak możesz niech sam sprzątnie:tak:

Lucky nie kusze tylko.....pewnie mojego meza nie bedzie jakis czas, a musze kogos zatrudnic do obrabiania koni codzioennie :-D :-D :-D :-D :-D

reklama
Do góry