reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

CZTERYSTA I JESZCZE TROCHE DLA NASZEJ NATALCI!!! i DLA JEJ MAMY OCZYWISCIE:-):-):-):-):-):-)!

reklama
Po pierwsze
Kochana Natalko życze Ci byś przez całe życie była krok przed wszystkimi :)

Po drugie moje dzieci popierodolilo do konca znow chcial sie bawic o 4 rano.. nosilam go na rekach przez godzine
ale najbardziej wkurwil mnie chlop, "trzaba wczesniej sie kłaść spac"
huj i tyle
odwrocil sie i spal
dzis oleje wszystko i ide spac o 20, ciekawe kto posprzata :evil:

po trzecie siada mi psycha
nie panuje nad nerwami

Najlepsze życzenia dla Natalki ! :-):-):-)

Nieistotna , a może kładź Filipa później :confused: ja kładę Mikołaja ok 21:30 i śpi minimum do 9-tej rano :tak: a jak się nawet przebudza to smoczek , głaskanie , tak jak u Pingwinka i 5 minut i znowu śpi :tak:
Na siadajacą psyche nie mam rady , bo też mi siada :sick: ale dziś wstałam prawą nogą , bo mimo ciężkiej nocy humor mi dopisuje i jakoś tak pozytywnie sie nastroiłam :-) Zabieram syna do wujostwa na konkretną wieś :tak: będziemy oglądać krowki , kurki i prosiaczki i mam nadzieje , że będziemy sie świetnie bawić , bo taki mam plan na reszte mojego samotnego życia - a na jesieni pomyslę o powrocie do pracy
:tak:

Hej hej.

Po pierwsze wszystkiego naj naj dla jubilatek i jubilatów ostatnich dni !!!

Ja jeszcze na urlopie - teraz u teściów, których dom moje maleństwo po prostu uwielbia!! Chichra całymi dniami, w ogóle lepiej niż w domu, nie mam pojęcia czemu. No czuje się tu lepiej niz w domu. :-)

Byliśmy w domkach na Kaszubach - my w domku ze znajomymi z 10-mies Tysią, która to jest dziewczyną naszego Piotrusia (będziemy z nimi sąsiadami na nowym osiedlu). Było super! Poza nimi jeszcze było troche moich znajomych ze studiów co się razem trzymamy - dwie babki w ciąży i mój brat z żoną i z Lilunią - rówieśniczką Piotrusia. Super fajnie. Piotruś od Tysi nauczył się gadać godzinami i w ogóle jakoś się rwie powoli do siadania i już "pływa" na brzuszku, jakby zaraz miał zaraczkować. Ciekawe czy pomogły końskie dawki D3 (ostatnio po zwiększeniu dawki D3 zaczął podnosić główkę, teraz siadać...).

Słoikujemy go teraz raz dziennie i kupy już regularnie dwa razy dziennie - czeka chłopak aż zdejmiemy mu pampka i robi z gołym tyłkiem - hihi - łatwo będzie z nocnikiem, jak zostanie dalej taki esteta. Zeżera naraz dwa słoje (te duże od 4 mca).

Ja od pn do pracy - zobaczymy jak to będzie...
Na razie w nocy jedna pobudka, więc da się wyspać.
Z małym zostanie babcia, a w środę i czwartek ja. Mogę pracować w weekend zamiast, więc wtedy sob i niedz ja do pracy, a mąż z małym. Na razie planuję na 6 godzinek pracę, zobaczymy jak będzie.

Już się nie mogę doczekać spotkania grudniówek!!

STO LAT STO LAT STO LAT DLA NATALKI!!!!
ZDRÓWKA PRZEDE WSZYSTKIM!!!!!
Nieistotna - ja też przestaję panować nad nerwami. Już po prostu nie panuje nad sobą. Z równowagi potrafi mnie wyprowadzić nawet kolor klawiatury... Psychiatra się kłania...:eek:

Kasiu - Tysia to od jakiego imienia???:confused:

Ditka mi psychiatra sie klania juz od kilku lat. A teraz jeszcze gorzej jest. Nie moge sobie poradzic ze Stonka. Ma taki charakterek, ze tylko sie pochlastac. Od kilku dni stawia sie, pyskuje na maksa. No juz nie wiem jak jej przemowic do rozumu. System nagradzania i karania nie dziala. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Najchetniej to bym jej lutnela raz a porzadnie. Przeciez juz powinna wyrosnac z buntu 3 latka. Kate ratuj!
Tysia to pewnie od Justysi. Tak mi sie wydaje:tak:.
Ja znow mam niedorobe. Obiecuje sobie, ze nie pije do naszego spotkania!

Stowencja dla Natalci i wszystkich ostatnich solenizantow malutkich urodzinek

A u nas od wczoraj juz drugi ząbek na wierzchu
Poza tym..doczekalismy sie AZS...niestety.:sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

Pozdrawiam wszystkie mamusie i ich pociechy.
...dawno nas tu ne bylo :-)

oj wspolczuje z calego serca
synek mojej przyjaciolki ma bardzo hardkorowa odmiane i jes b biedny
mam nadzieje ze maly sie jakos z tym swinstwem upora

buziaki

reklama
Ale tu dzis cisza jak makiem zasial. Ja caly dzien zdycham:sick:. Przy chorobie imprezowanie sie nie oplaca. Jezu jak mnie miesnie bola! Normalnie lyski rwa na maksa.
Asia na AZS polecam krem z serii emolium lub lipobase. Bardzo Manianie pomagaja.
Wiecie co, czasem mam ochote ubrac buty i wyjsc z domu. Pieprznac drzwiami i pojsc w cholere na kilka godzin lub na weekend. Ciekawe jakby sobie beze mnie poradzili.

Do góry