reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
I wykorzystuję to!!! Bo to tylka chwilka... która już się nie cofnie!!! a potem???
wyrośnie ci taki mały, pyskaty, wszędobylski potworek... = Asia... hehehe:laugh2:
też fajnie... ale taki dzidziuś to inna przyjemność... /Boże jak pedofil:baffled: /

tak pachnie...
tak się uśmiecha...
tak cię zaczepia rano...
tak cudnie śpiewa...
i budzi...
i te oczka...
mówiące...
kocham cię mamo...
tak i już...
za to, że jesteś...
że jesteś moją mamusią...
i ono wie...
że ty...
tak samo...
to jest miłość...
bezwarunkowa...
taka szczera...
taka czysta...
taka prawdziwa...

I dlatego uwielbiam nosić Nat na rękach, śpiewać jej kołysanki, tulić, pieścić, całować, spać z nią... to się już nie powtórzy... dlatego korzystam...

Kuleczko - nie martw się!!! będzie dobrze!

Kate pieknie to napisalas,az mi sie lezki zakrecily

Probuje nadrobic ale nie daje rady bo padam. Marika zaczela sie budzic juz trzy razy w nocy na jedzonko. Co to moze byc? Zeby? A moze nie wystarczajej moj pokarm i chce wiecej. W poniedzialek ide ja zwazyc i zobaczymy czy cos przybrala. Jesli nie to bede musiala zaczac dawac jej jakis baby ryzyk z rana, tak doradzila lekarz . Zaczela pic wode ale nie bardzo jej to idzie. Juz mnie meczy to jej budzenie sie w nocy bo ssie tylko z 5-10 minut i idzie dalej spac a ja sie rozbudze i nie moge zasnac.Dobrze ze chociaz nie placze.
I ma tyle sily ze jak ja trzymam zz przedramiona to juz nie tylko siada ale prostuje nozki , wypina tylek do przodu i od razu staje na nozki i to jest dla niej najlepsza zabawa. Stoi sztywno ale staram sie jej nie trzynac calym ciezarem bo to chyba na bioderka zle wplywa.
A zebow jak nie bylo tak nie ma a nadal troszke goraczkuje.

Pozdrawiam wszystkie mamuski i dzieciaczki.

Maja - dziękuję ci...:tak: :tak: :tak: Wam:tak:

normalnie chyba zaczynam wierzyć w swoje zdolności pisarskie ;-) ;-) ;-)

Dobranocki...
idę do mojej Ospy się poprzytulać...
i do męża... hehehe

Ja chyba niedlugo bede miala wstret do piwa. Ostatnio cos za czesto mi sie zdarza imprezowac. Dzis znow zdycham. A oczywiscie znow jestem sama z dwojka dziewczynek. Macieja sobie pojechal na objazd trasy.

Maja to moga byc zabki, bo gdyby mala sie budzila z glodu to by moim zdaniem dluzej ssala, (PS wyjatek Natka Dity :-D ). Jak moja sie budzi w nocy przed 5-6ta, to daje jej smoka, glaszcze, klepie lekko. Usypia wtedy. Mysle ze gdyby byla glodna to by nie usnela.Mysle ze zabki, sprobuj posmarowac mascia przed snem.A moze u Ciebie dziecie ma mokro?, bo maluchy wieksze ilosci teraz robia. Ja poszlam za przykladem Kasi i zakladalam wieksza pieluche na noc a wogole....

MOJA MERCUNIA PRZESZLA NA PAMPKI "3"!!! Bardzo sie ciesze bo w koncu moge zakupic Jumbo paczki. Hura!!!

reklama
STO, DWIESCIE, TRZYSTA LAT DLA NASZEJ NATALKI, NOCNIKOWEJ DZIEWUSZKI, CO SIEDZI SAMA I KTORA BARDZO KOCHA MAMA!!!

Do góry