reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Ja też wale bronka ! :tak: a tak dla polepszenia nastroju :tak: i dla lepszej pracy nereczek rzecz jasna :tak:

A ja lubie wszystko! Tylko cos przez ten rok moj organizm sie odzwyczail i sie za szybko zatrul ostatniom a lubie:
tequilla
martini
krwawa mery
winko niemieckie, bulgarskie, greckie
piwko polskie
szampan francuski
:-D :-D :-D :-D :-D

Luky jakich smokow uzywasz dla synusia, bo wiesz co mam tej samej firmy co na zdjeciach dwa nowe smoki ze smokiem wygietym do gory (nie wiem jak to fachowo nazwac, ale wiesz na pewno o co biega), a mojej one nie podchodza wcale a wcale. Moglabym Ci je wyslac jezwli chcesz? Acg i te sa jeszcze bardziej od gory wyzezbione

Pingwinek zwykłych aventa czyli okrągłe spłaszczone, nie jak nuk wygięte do góry tzw fizjologiczne bo Mini tych nie chce:-) Ale buzia wielka ze o nas myślisz:-):tak::-) Ja też prefer tequilę;-)

Miłka no co ty kbito przeciez śliwki sa git!!!!!!!!:happy: Ja je jem jak młody kupy nie robi przez 5 dni i efekt murowany:-) Milence przejdzie kupowanko i bedzie sie dobrze czuła, tylko smaruj dupcie grubo jakimś ochronnym kremidłem, bo owoci robią cuuuda:eek: Będzie ok;-)

Lucki rozumiem, czyli maja tak samo:-) Jutro strzele fote smoka tego zwyklego (dzisiaj len mnie ogarnal i nie chcialo mi sie isc do auta po aparat:tak: )

Dziś widziałam tommie tippie smoczki podobne kształtem do aventa i bardzi śliczniutkie, ale tarczka dosyć wielka i nie kupiłam, ale się serio zastanawiam:dry:

reklama
Ufff... nadrobiłam...
Nieistotna - dlaczego cie nie bedzie w Wawie:confused: :confused: :confused:

U nas:

Ospa chyba już the end... mam nadzieję, bo już nie wytrzymam noszenia Nat na rękach...
ona waży już prawie 7,5 kilo :baffled: :baffled: :baffled:
Poza tym OK...
padam na pysk...
wychlałam bronka... mogę dwa???

Do góry