reklama
Luky to jest smoczek bezfirmowu, jest lekko splaszczony, jutro zrobie fota i pokarze, dlaczego sie tak pytasz????? Moja mala ma smoka w identycznym ksztalcie jak smok butelki. Jak chcesz to zakupie i Ci podaruje na spotkanku.
Dita-ja zakonczylam 7letni zwaizek, bo stanal w miejscu, cala rodzina byla w szoku i zla na mnie, ale co wyszlo na dobre...po kilku przygodach (np facet mlodszy o 5 lat) znalazlam Patryka i jest git. Nie zamartwiaj sie, co bylo to bylo, mysle ze jezeli Twoja siostra zakonczyla zwiacek to miala powody o ktorych wcale Wy nie musicie wiedziec...
Dita-ja zakonczylam 7letni zwaizek, bo stanal w miejscu, cala rodzina byla w szoku i zla na mnie, ale co wyszlo na dobre...po kilku przygodach (np facet mlodszy o 5 lat) znalazlam Patryka i jest git. Nie zamartwiaj sie, co bylo to bylo, mysle ze jezeli Twoja siostra zakonczyla zwiacek to miala powody o ktorych wcale Wy nie musicie wiedziec...
Sto lat dla MAJERANKI - 6 miechow i wczorajsze sto lat dla obu fFILIPKOW-5 MIESIECY!!!!!!
A JA DZISIAJ czyli 2 maja skonczylam 29 lat, nawalilam sie z mezem. wiecie co szkoda gadac, ale przyjaciele zapominaja. Pamietala tylko mama, tata i moja przyjaciolka, no i maz.Ale kit innym z rodzimy w dupe.
A JA DZISIAJ czyli 2 maja skonczylam 29 lat, nawalilam sie z mezem. wiecie co szkoda gadac, ale przyjaciele zapominaja. Pamietala tylko mama, tata i moja przyjaciolka, no i maz.Ale kit innym z rodzimy w dupe.
Luky to jest smoczek bezfirmowu, jest lekko splaszczony, jutro zrobie fota i pokarze, dlaczego sie tak pytasz????? Moja mala ma smoka w identycznym ksztalcie jak smok butelki. Jak chcesz to zakupie i Ci podaruje na spotkanku.quote]
Super dzięki;-):-) Strasznie podoba mi sie kształt tego co pod noskiem=spore wycięcie:-)
Jutro wstawię zdjęcia Minisia i zobaczysz czemu;-)
Pingwinek STO LAT STO LAT!!!!![]()
Kate pisalam Ci juz ze masz urodzinki jak moja najkochansza przyjaciolka 23 kwietnia i ten sam rocznik, podobnie wygladacie i mam wrazenie ze podobne ,macie charakterki no i macie obie juz starsze corcie.
reklama