reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Luky to jest smoczek bezfirmowu, jest lekko splaszczony, jutro zrobie fota i pokarze, dlaczego sie tak pytasz????? Moja mala ma smoka w identycznym ksztalcie jak smok butelki. Jak chcesz to zakupie i Ci podaruje na spotkanku.

Dita-ja zakonczylam 7letni zwaizek, bo stanal w miejscu, cala rodzina byla w szoku i zla na mnie, ale co wyszlo na dobre...po kilku przygodach (np facet mlodszy o 5 lat) znalazlam Patryka i jest git. Nie zamartwiaj sie, co bylo to bylo, mysle ze jezeli Twoja siostra zakonczyla zwiacek to miala powody o ktorych wcale Wy nie musicie wiedziec...

Sto lat dla MAJERANKI - 6 miechow i wczorajsze sto lat dla obu fFILIPKOW-5 MIESIECY!!!!!!

A JA DZISIAJ czyli 2 maja skonczylam 29 lat, nawalilam sie z mezem. wiecie co szkoda gadac, ale przyjaciele zapominaja. Pamietala tylko mama, tata i moja przyjaciolka, no i maz.Ale kit innym z rodzimy w dupe.

Luky to jest smoczek bezfirmowu, jest lekko splaszczony, jutro zrobie fota i pokarze, dlaczego sie tak pytasz????? Moja mala ma smoka w identycznym ksztalcie jak smok butelki. Jak chcesz to zakupie i Ci podaruje na spotkanku.quote]

Super dzięki:tak:;-):-) Strasznie podoba mi sie kształt tego co pod noskiem=spore wycięcie:-)
Jutro wstawię zdjęcia Minisia i zobaczysz czemu;-):happy:

Pingwinek STO LAT STO LAT!!!!:happy:

Dita - Pinwinek ma rację... zostaw to... może się samo jakoś ułoży... a jak nie... to zawsze możecie być z tym Tomkiem przyjaciółmi...

Dobranocki... idę się wydoić, hehehe... :rolleyes: :wink: :crazy:

Pingwinek - sto lat, sto lat, sto lat!!!
to my rówieśnice... ja miałam 23 kwietnia urodzinki, a 30 kwietnia imieninki... ale obchodzę 25 listopada /Katarzynki/... bardziej popularne:laugh2:

Kate pisalam Ci juz ze masz urodzinki jak moja najkochansza przyjaciolka 23 kwietnia i ten sam rocznik, podobnie wygladacie i mam wrazenie ze podobne ,macie charakterki no i macie obie juz starsze corcie.

reklama
Do góry