reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
hihi ale wzbudzilyscie we mnie ciekawosc z tymi zagadkami......
Ja nie mam pojecia co to koke, a co do Oliwci to bym obstawiala na to ze mama ma dac jej jesc , ALE JUZ WIEM ZE TO NIE TO:/.......
łoko to moze oko?????....hihi....

Jak wroce z pracy macie juz napisac o co loto oki:)))))

Matko jakie zagadki....

Oliwka pokazała siebie w lustrze lub na zdjeciu i chciała powiedzieć, Mama tam jest Oli

Sarki koke - nie ma totalnie pomysłu

Emilka pokazała dziadkowi, że Roki pogryzł misia i jest niedobry
a łoko - oko, ogon

[FONT=&quot]Filip przystopował z dokładnym wypowiadaniem słów, teraz stara sie tworzyć coś tam na wzór naszych zdań, ale po swojemu...jednak bardzo dużo rozumie, praktycznie wszystko...odpowiada często tak lub nie na pytanie i często pyta "a cio?" co oznacza co to?[/FONT]

Natomiast rewelacyjnie trzyma równowagę i super balastuje ciałem, robi przewroty w przód, skacze wchodzi i schodzi bez problemu po schodach, sam wskakuje i wyskakuje z wanny, podciąga sie za stołowy blat i robi brzuszki...i coraz lepiej pływa

Jesli chodzi o jedzenie to sam wcina od dobrych 4 miesięcy, jak nie więcej...juz sie nie brudzi i jestem z tego bardzo zadowolona...jednak konieczne jest jedzenie dużymi sztućcami jak rodzice...plastiki odpadają...natomiast dobrze, zę talerze mogą byc z melaniny, bo inaczej wszystkich bym sie pozbyła...bo miał taki zwyczaj po opróżnieniu talerza rzucać nim na podłogę....ale to już też za nami

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A Mama am Oli
oznacza
Mama karmi Oliwkę / Mama daje jeść Oliwce.
-tak powiedziała, jak ją sobie posadziłam na kolanach i wkładałam jej wydrylowane wiśnie do buzi.

reklama
Do góry