No właśnie to jest najdziwniejsze, że obce dzieci nie wzruszają mnie tak bardzo jak chęć posiadania swojego...@SocPat przykro mi, że niepowodzenia w tym jednym temacie tak rzutują na związek. Ale ja pamiętam, że bardzo się starał, dość długo jak na faceta i wiem, a pewnie Ty też wiesz, że wielu mężczyzn nawet nie chciałoby powalczyć. Kryzys niejedną ma twarz ale warto go pokonać. Albo chociaż przetrwać.
Masz niezaspokojony instynkt macierzyński ale można go zaspokoić inaczej. Najlepiej, gdybyśmy znalazła coś, co Ci go nasyci albo chociaż zagłuszy. Może jakieś zajęcia z dziećmi w Domu Kultury. Może jakieś warsztaty dla nich. Może potrzebny jest wolontariat w hospicjum albo szpitalu. Może schronisko dla psów i wyprowadzanie bid. Na dietę i ćwiczenia trzeba mieć siłę i motywację, nie dziwię się, że nie masz skąd je brać. Na szczęście idzie wiosna, będzie łatwiej ze wszystkim.
@leeleeth nie wiem skąd bierzesz siłę na kolejne dziecko, ja ledwo zipię. Mam już dość. Wczoraj zaczęłam 9 miesiąc i już nie mogę się doczekać. Karmisz piersią może?
@Peugeotka36 brzuch masz zacny. Ja w 35/36 tygodniu mam 104. Tylko mierz na leżąco, taki pomiar jest najbliższy prawdy Termin mam na 28/29.04. Ale czas mi się wlecze okropnie. Mam wrażenie, że jestem w ciąży dwa lata.
Jakoś przetrwamy z Darkiem ten kryzys. Dużo już razem przeszliśmy. Myślę, że damy radę, tym bardziej że oboje jesteśmy zakochani w działce.
Od piątku już dla nas ruszył sezon działkowy, więc szanse na odskocznię są, nawet duże
Chciał, ale jakoś tak szybko ostygł po kilku miesiącach. Z jednej strony to mu zazdroszczę, że tak łatwo przyszło mu oswojenie z myślą, że nie zostanie ojcem. A może dobrze udaje, żeby mnie było łatwiej. Darek jest bardzo skryty, małomówny, zamknięty w sobie. Ciężko jest żyć w takim związku, ale ma też wiele zalet więc dajemy radę.Bardzo mi przykro, że aż tak sie sypie. Mówią, że nieszczęście chodzi parami ale to nie prawda, one chodzą wilczymi stadami [emoji19]
Tule Cię mocno, może wizyta u psychologa pomoże Ci się pozbierać i jakoś zebrać w kupę?
To Twój nie chce dziecka? Czy to było Twoje marzenie a Jego nie szczególnie?
[emoji17]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oni są z innej planety to inny gatunekMysle ,ze choppy insczej podchodza do tego (wiem nie wszyscy).Ja też musiałam go do tego przekonać ,ale zapomnij żeby robił jakieś badania .Podchodzi do tego tak jak będzie to będzie
Weekend na działce troszkę pomógł. Jest lepiej niż było. Podjęcie decyzji nie było łatwe, ale dzisiaj idę do ginekologa ustalić plan działania. Myślę, że antykoncepcji nie dostanę ze względu na moje problemy z żylakami, ale może dopasuje mi jakąś terapię htz i chociaż miesiączki jeszcze będę miała. Zobaczymy, ale niestety muszę coś zrobić, nie mogę nie robić nic, bo to się źle może skończyć dla mojego zdrowia. Troszkę za wcześnie na zakończenie miesiączkowania i pogodzenie z menopauzą...
@Peugeotka36 piękny brzuszek ❤❤❤❤ 104 to ja mam teraz bez ciąży
Pozdrawiam cieplutko Was wszystkie!!!!