reklama
Joaszka
Fanka BB :)
Na komputerowe badanie nasienia. Wraz z morfologia (czyli budowa)plemników.A jakieś konkretne te badania nasienia zrobić? Co proponujesz?
Koszt ok.150 zł
Jeśli wyniki wyjdą źle to na dalszą diagnostykę pokieruje lekarz.
Tylko idźcie do androloga lub urologa. Bo zwykly gin nie zawsze się na nasieniu zna.
Jeden z moich gin ma akurat specjalizacje z andrologii.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam sie na wąteczku , podczytuje Was od jakiegoś czasu. Pomalutku przymierzam sie do starań o dzieciątko. Mam już niemal 39lat ( w grudniu mi stuknie )
Trzymam mocno kciuki są wszystkie i chętnie zobaczę II kreseczki u Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki są wszystkie i chętnie zobaczę II kreseczki u Was [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kochana już starania??? Przecież dopiero co Emilek się urodził
Nie ma co tracić czasu [emoji6][emoji3]
Ja tym razem chce celować w dziewczynkę [emoji7] wiec to zajmuje troszkę
Wiem, że pewnie niektórym z Was wyda sie to fanaberia ale cóż marzy mi sie kolejne a jeśli będzie dziewczynka to będzie cud nad cudy [emoji173]️
No niestety nie mam, a Ty też z łodzi?Myślałam, że masz gina, bo z tym mam największy problem..
wisna
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny. Witam nowe. U mnie 4 dzień cyklu. Małpa przeszła, choć miałam silne przeczucie, że tym razem się udało. Przepłakałam to, zapiłam winem i jest lepiej. W tym cyklu robię sobie badani hormonów i w listopadowym cyklu znowu spróbuję clo i dupka, jeśli okaże się że mam zaburzenia fazy lutealnej. Podejrzewam, że mogę mieć bo poprzednie cykle plamiłam przed okresem. Ogólnie już nie poznaję mojego organizmu. Ostatni okres ciągnął się jakieś 10 dni, dzisiaj w czwartym dniu jakby się kończył. To może stres. W ramach walki z nim idę pozbierać grzybki. Całuję Was wszystkievi trzymam kciuci za zaciążenia i nudne ciąże dla tych, którym się udało.
@StorAnia twoje pozegnanie to poczatek nowego etapu ...wiesz bardzo często odpuszczajac starania i zapominajac o tym jak bardzo sie chciało zajść w ciążę organizm nas zaskakuje i zycze ci tego z calego serca [emoji8][emoji7]ja tez juz zagladam tu rzadko i tak jak ty pewnie na koniec miesiaca pozegnam się z dziewczynami ....bo to nasz ostatni cykl starań
Zycze ci szczęścia i duzo radosci z tego co juz posiadasz [emoji182][emoji6]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Zycze ci szczęścia i duzo radosci z tego co juz posiadasz [emoji182][emoji6]
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
PowodzeniaDziękuję i wzajemnie
Ja ten cykl odpuściłam..i ..powoli godzę się z tym, że chyba jednak nic z tego. Jeszcze, tak jak pisałam, ta próba z gonalem..
Cóż..takie życie... a za parę dni 44
reklama
Podziel się: