reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Niektórzy mówią że jak się czego bardzo pragnie, to zawsze się w końcu spełni. A ja myślę, po latach starań, że gdybym bardzo nie chciała zajść w ciążę, to już dawno bym zaszła [emoji6]

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Aneczka nadal działasz na działce?[emoji6]
Pogoda do d...szkoda gadać
A jak tam starania? Na jakim teraz etapie?
Ja żre ochydna luteine i mam nadzieję że torbiel zniknie.
I nie mogę doczekać się wizyty u gina żeby wyptać go o in vitro i podjąć decyzję bo dobija mnie to stanie w miejscu

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślę, że do końca października będziemy jeździć na działkę :) A na działania całkowicie brak chęci... Zresztą pewnie torbiel nie zeszła...
A bierzesz coś na torbiel? Kiedy masz wizytę teraz u gina?
Głupia jestem ale mimo wszystko działaliśmy trochę bo dni płodne...choć owu na 99 % po stronie niedrożnej to jak ten głupek gdzieś jeszcze mam nadzieję że może teraz zdarzy się cud...
Nie wiem czy miałam już owu. Od wczoraj luteina więc może jak nie było jeszcze to zahamuje choć czytałam mnóstwo sprzecznych teorii...

Hej Dziewczyny , byłam dzisiaj u gin i torbiel znacząco mniejsza . Przypuszczenie jest, że w trakcie @ zniknie. Mam rozpisaną stymulację gonalem i 1/2 clo. Strach się bać ;)
Zobaczymy jak będzie

Jak duże miałyście torbiele??
Jak długo macie?
Nie sraszcie że to tak długo trwa...
Moja miała 2 cm...
Jak nadal będzie to nie dostanę stymulacji do iui...

To chyba będzie znak że czas na ivf...

Jak duże miałyście torbiele??
Jak długo macie?
Nie sraszcie że to tak długo trwa...
Moja miała 2 cm...
Jak nadal będzie to nie dostanę stymulacji do iui...

To chyba będzie znak że czas na ivf...

Joaszka... moja miała 5cm ... i w miesiąc zmalała do 1,4 cm ... Teraz lekarz twierdzi , że po @ już jej nie będzie. Także głowa do góry :)

Dobry wieczór :)
Jako świeżynka chciałam się przywitać i opowiedzieć kilka słów o sobie. W lipcu skończyłam 37 lat i stwierdziliśmy z TŻ, że pora na naszego dzidziulka. Mam już syna z poprzedniego związku, który w czerwcu skończył 8 lat. W oczekiwaniu na Niego byłam aktywną mamuśką na tym forum, ale niestety moja pamięć zawodna jest i musiałam założyć nowe konto. Na ten moment próbujemy bez żadnych "wspomagaczy", ale mój gin dał nam czas do końca roku, potem ewentualnie wkracza do akcji ;)

reklama
Dobry wieczór :)
Jako świeżynka chciałam się przywitać i opowiedzieć kilka słów o sobie. W lipcu skończyłam 37 lat i stwierdziliśmy z TŻ, że pora na naszego dzidziulka. Mam już syna z poprzedniego związku, który w czerwcu skończył 8 lat. W oczekiwaniu na Niego byłam aktywną mamuśką na tym forum, ale niestety moja pamięć zawodna jest i musiałam założyć nowe konto. Na ten moment próbujemy bez żadnych "wspomagaczy", ale mój gin dał nam czas do końca roku, potem ewentualnie wkracza do akcji ;)
Witaj[emoji6]
Ja też w lipcu 37 skończyłam...i też mam dziecko-córka lat 7.
Miałam być już na macierzyńskim...niestety. Udało się dwóm moim kolezankom a u mnie dupa na całej lini[emoji20]
Oby u Was szybko poszło[emoji1]

Do góry