reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

Kobietki Ale wam fajnie !!! Po 3 dzueci macie i inezka 43 l I ciaza no kurde mi Sue tez uda co ?? Ha kupilam z cuekawosci testy ovulacyjne czy wigole mam ovulke bo niby jestem po porodzie nie dlugo i okres mam co msc 31 przed porodem co 25, o obecna corke 4 lata staran w dodatku pierwsza zastanawiam Sue ze gdybym podjela szybciej Starania czy moze by mi Sue udalo szybciej .... non nie ma ci gdybac najwazniejsze znow zajsc w ciaze [emoji13]

Inviato dal mio iPhone utilizzando Forum BabyBoom
Kochana zle zrozumialas niestety nie jestem w ciąży napisalam w maju kolejne poronienie tylko bez czyszczenia bardzo wczesna ciaza byla [emoji20]
I trzymam kciuki za was wszystkie zeby sie udało [emoji7][emoji12][emoji110][emoji110][emoji110]

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@InezkaK trzymam mocno kciuki, by się udało w tym cyklu.
@Ansure trzeba mięć nadzieję i próbować. Mężowie czasami też mają gorszy dzień. Długie staranie ich też obciąża i spina. Widzę po moim, że on też jest bardzo rozczarowany moim okresem. Mówi, że tak się stara a tu dupa. Dla facetów to trudne. I czasami w gniewie mówią rzeczy których pewnie żałują....
@Zasmucona czyli jesteś świeżo po stracie. To ciężki czas. Ja wtedy byłam zupełnie w rozssypce. Dbaj o siebie. Rzeczywiście masz pecha, że teraz jeszcze coś dodatkowego się dzieje. Coś poważnego? Trzymaj się i jak dojdziesz do siebie, będziemy sobie wzajemnie kibicować. Ja też mam 40 lat (jeszcze), dwójkę dzieci, ale mam nadzieje, że do końca roku będę w ciąży z trzecim ;)
Ja nigdy sie z
@Ansure trzeba mięć nadzieję i próbować. Mężowie czasami też mają gorszy dzień. Długie staranie ich też obciąża i spina. Widzę po moim, że on też jest bardzo rozczarowany moim okresem. Mówi, że tak się stara a tu dupa. Dla facetów to trudne. I czasami w gniewie mówią rzeczy których pewnie żałują....
@Zasmucona czyli jesteś świeżo po stracie. To ciężki czas. Ja wtedy byłam zupełnie w rozssypce. Dbaj o siebie. Rzeczywiście masz pecha, że teraz jeszcze coś dodatkowego się dzieje. Coś poważnego? Trzymaj się i jak dojdziesz do siebie, będziemy sobie wzajemnie kibicować. Ja też mam 40 lat (jeszcze), dwójkę dzieci, ale mam nadzieje, że do końca roku będę w ciąży z trzecim ;)
Moje spokojne i poukładane życie w ciągu tygodnia zmieniło się o 360 stopni. Nigdy bym nie pomyślała ze bede musiała przejść taką tragedię gdy zaczęłam pisac z Wami dziewczyny to pomyślałam ze mogłabym jeszcze spróbować. A tu jak grom z nieba. Wizyta z moim 8 letnim synkiem u okulisty zmienila wszystko.
wisna czuje sie pusta tak bardzo sie cieszyłam ze spotkała mnie taka niespodzianka. A tu jedna wizyta u lekarza i po marzeniach.Nademna jest chyba jakies fatum mam same pechy nienawidzę czwartków. Tydzien po stracie mojego aniołka dowiedzialam się ze moj najmlodszy synek od urodzenia przez 8 lat widzi mnie za mgłą. Musze przebadac wszystkich prawdopodobnie choroba genetyczna.

Dziewczyny, ktore biorą CLO - jak się czujecie ? Bo mnie bolą jajniki i pachwiny. Wogóle jestem obolała. Dobrze, że jutro ostatnia dawka w tym cyklu :)

Dziękuję za miłe i pokrzepiające słowa :)

Dziewczyny, ktore biorą CLO - jak się czujecie ? Bo mnie bolą jajniki i pachwiny. Wogóle jestem obolała. Dobrze, że jutro ostatnia dawka w tym cyklu :)

Dziękuję za miłe i pokrzepiające słowa :)
Kochana ja w tym cyklu bralam clo i pierwszy dzień po zakończeniu bylo strasznie okropne skurcze macicy i jajnikow jakas masakra cos jak bóle parte do tego stopnia ze balam sie isc do toalety nawet na siku ...i mialam plamienia przez kilka dni [emoji20]ale w trakcie brania clo ogromna ochota na seks [emoji12]!

Kochana ja w tym cyklu bralam clo i pierwszy dzień po zakończeniu bylo strasznie okropne skurcze macicy i jajnikow jakas masakra cos jak bóle parte do tego stopnia ze balam sie isc do toalety nawet na siku ...i mialam plamienia przez kilka dni [emoji20]ale w trakcie brania clo ogromna ochota na seks [emoji12]!

Kochana... miałam USG i ... niestety zero reakcji po CLO. Jajniki nie pracują... uśpiły się . Czyli cykl bezowulacyjny. Załamałam się.
Młody lekarz mnie pocieszał "szanse są małe ale są, Trzeba wykorzystać wszystkie"
Ten cykl już odpuszczam.

Kochana... miałam USG i ... niestety zero reakcji po CLO. Jajniki nie pracują... uśpiły się . Czyli cykl bezowulacyjny. Załamałam się.
Młody lekarz mnie pocieszał "szanse są małe ale są, Trzeba wykorzystać wszystkie"
Ten cykl już odpuszczam.
Zawsze jest nadzieja stymulacja clo moze trwac kilka miesiecy takze musisz wierzyć ze sie uda [emoji6][emoji110][emoji110][emoji110]

reklama
Do góry