reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
Beattris a sprawdzałaś jaka jest twoja rezerwa ?
Ja pomimo tego ze ide w poniedziałek do szpitala pożegnać mojego aniołka[emoji22] nie poddam się mam 43lata tak jak Ansure i zaraz jak tylko odczekam 3miesiące bedziemy jeszcze raz próbować

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie sprawdzałam. Kiedy półtora roku temu udało mi się zajść w ciążę, to myślałam że jeszcze nie jest najgorzej. Niestety jak już pisałam ciąża obudziła[emoji17] Po zabiegu odczekałam trzy cykle, i próbowałam dalej. W grudniu minął rok starań bez skutku.

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez od razu Po porodzie starania , nie czekam JuZ !;)
Beatris zbadaj amh i tsh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Wszystkie hormony tarczycy mam w normie. Robię na bieżąco i jestem pod opieką endokrynologa. Kilka długich lat leczyłam się na nadczynność tarczycy, co też uniempzliwiało wcześniejsze starania o dzidzię.

A co to amh?

Zapomniałam jeszcze napisać, że mam torbiele na jajnikach... Co pewnie nie ułatwia sprawy

Link do: Torbiel jajnika - objawy, wpływ na ciążę, leczenie

bde9b5af88b0177ef941387f81c5e594.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja po dwóch latach staran bez efektu zrobiłam badania zeby sie upewnic czy mam jeszcze jakąś rezerwe i okazało sie ze jest ok ale bez efektów az do grudnia zeszlego roku ;)niestety moje szczescie trwalo do tego czwartku i okazalo sie ze serduszko przestalo bić: (

reklama
Beattris.
Hormon anty-Mullerowski (AMH) to hormon, który produkowany jest przez męskie i żeńskie komórki rozrodcze. Stężenie hormonu we krwi zależy od płci i wieku. Prawidłowy, wysoki poziom hormonu AMH powinien utrzymywać się w okresie największej płodności – od pokwitania do menopauzy. Jest więc dobrym wskaźnikiem płodności.27 lis 2014

Do góry