reklama
Beattris
Zaangażowana w BB
Moja mama miała wcześnie menopauzę. I martwię się że rezerwa moich komórek jest na wykończeniu.
Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Beattris a sprawdzałaś jaka jest twoja rezerwa ?
Ja pomimo tego ze ide w poniedziałek do szpitala pożegnać mojego aniołka[emoji22] nie poddam się mam 43lata tak jak Ansure i zaraz jak tylko odczekam 3miesiące bedziemy jeszcze raz próbować
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja pomimo tego ze ide w poniedziałek do szpitala pożegnać mojego aniołka[emoji22] nie poddam się mam 43lata tak jak Ansure i zaraz jak tylko odczekam 3miesiące bedziemy jeszcze raz próbować
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Ja tez od razu Po porodzie starania , nie czekam JuZ !
Beatris zbadaj amh i tsh
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Beatris zbadaj amh i tsh
Beattris
Zaangażowana w BB
Nie sprawdzałam. Kiedy półtora roku temu udało mi się zajść w ciążę, to myślałam że jeszcze nie jest najgorzej. Niestety jak już pisałam ciąża obudziła[emoji17] Po zabiegu odczekałam trzy cykle, i próbowałam dalej. W grudniu minął rok starań bez skutku.
Beattris
Zaangażowana w BB
Zapomniałam jeszcze napisać, że mam torbiele na jajnikach... Co pewnie nie ułatwia sprawy
Beattris
Zaangażowana w BB
Wszystkie hormony tarczycy mam w normie. Robię na bieżąco i jestem pod opieką endokrynologa. Kilka długich lat leczyłam się na nadczynność tarczycy, co też uniempzliwiało wcześniejsze starania o dzidzię.Ja tez od razu Po porodzie starania , nie czekam JuZ !
Beatris zbadaj amh i tsh
A co to amh?
Peugeotka36
szczesliwa mamusia !!!!
Zapomniałam jeszcze napisać, że mam torbiele na jajnikach... Co pewnie nie ułatwia sprawy
Link do: Torbiel jajnika - objawy, wpływ na ciążę, leczenie
Ja po dwóch latach staran bez efektu zrobiłam badania zeby sie upewnic czy mam jeszcze jakąś rezerwe i okazało sie ze jest ok ale bez efektów az do grudnia zeszlego roku niestety moje szczescie trwalo do tego czwartku i okazalo sie ze serduszko przestalo bić: (
reklama
Beattris.
Hormon anty-Mullerowski (AMH) to hormon, który produkowany jest przez męskie i żeńskie komórki rozrodcze. Stężenie hormonu we krwi zależy od płci i wieku. Prawidłowy, wysoki poziom hormonu AMH powinien utrzymywać się w okresie największej płodności – od pokwitania do menopauzy. Jest więc dobrym wskaźnikiem płodności.27 lis 2014
Hormon anty-Mullerowski (AMH) to hormon, który produkowany jest przez męskie i żeńskie komórki rozrodcze. Stężenie hormonu we krwi zależy od płci i wieku. Prawidłowy, wysoki poziom hormonu AMH powinien utrzymywać się w okresie największej płodności – od pokwitania do menopauzy. Jest więc dobrym wskaźnikiem płodności.27 lis 2014
Podziel się: