Bardzo bym chciała daj znać jak sytuacjaJa w środę idę, zobaczymy. Jak coś to na mamy czerwcowe się spotkamy
reklama
I jak u Ciebie sytuacja ?
Nie najlepiej. Pęcherzyk urósł, ale zarodek bardzomaly 2mm-bez tętna. Dal czas do wtorku jeszcze ,ale mam się zgłosić do szpitala i prawdopodobnie zostanę bo to wygląda na poronienie zatrzymane. Mówił że to jeszcze nie przesadzone ale źle to wygląda. Dziś 6+3. A u cb ?
Przykro mi , ze nie jest najlepiej. Ja mam dopiero wizytę 21.10 , a nie chce robić za bardzo bety, bo strasznie się boję. Mam za sobą już poronienie zatrzymane.. obecnie od wczoraj plamie delikatnie , takie bardzo jasnobrązowe plamienia, z tym ze dzisiaj jest lepiej niż wczoraj, jestem na luteinie.Nie najlepiej. Pęcherzyk urósł, ale zarodek bardzomaly 2mm-bez tętna. Dal czas do wtorku jeszcze ,ale mam się zgłosić do szpitala i prawdopodobnie zostanę bo to wygląda na poronienie zatrzymane. Mówił że to jeszcze nie przesadzone ale źle to wygląda. Dziś 6+3. A u cb ?
Czytałam teraz ze tętno pojawia się u zaeodka do 6mm ,ale raczej się nastawiam na niepowodzeniePrzykro mi , ze nie jest najlepiej. Ja mam dopiero wizytę 21.10 , a nie chce robić za bardzo bety, bo strasznie się boję. Mam za sobą już poronienie zatrzymane.. obecnie od wczoraj plamie delikatnie , takie bardzo jasnobrązowe plamienia, z tym ze dzisiaj jest lepiej niż wczoraj, jestem na luteinie.
Masz czas do wtorku wiec to jest kilka dni i do tego czasu może już się coś pojawi, trzeba mieć nadzieje do samego końca. Mocno trzymam kciuki.Czytałam teraz ze tętno pojawia się u zaeodka do 6mm ,ale raczej się nastawiam na niepowodzenie
Niestety potwierdziło się poronienie zatrzymane za cb trzymam kciukiMasz czas do wtorku wiec to jest kilka dni i do tego czasu może już się coś pojawi, trzeba mieć nadzieje do samego końca. Mocno trzymam kciuki.
Tak mi przykro trzymaj się .. u mnie tez występują pewne komplikacje , wczoraj i dzisiaj wylądowałam na sorze z powodu krwawień, dzisiaj jest wyjątkowo intensywne, z tym ze serduszko bije , ciąża jest żywa. Jutro idę do mojego lekarza prowadzącego, zobaczymy czy jest wszystko okej czy przez te krwawienia ciąża się jednak zakończyła..Niestety potwierdziło się poronienie zatrzymane za cb trzymam kciuki
reklama
A dostałaś w szpitalu jakieś leki ?duphaston lub luteinę?Tak mi przykro trzymaj się .. u mnie tez występują pewne komplikacje , wczoraj i dzisiaj wylądowałam na sorze z powodu krwawień, dzisiaj jest wyjątkowo intensywne, z tym ze serduszko bije , ciąża jest żywa. Jutro idę do mojego lekarza prowadzącego, zobaczymy czy jest wszystko okej czy przez te krwawienia ciąża się jednak zakończyła..