reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mały pęcherzyk w porównaniu do zarodka.

Witam. Czy któraś z was miała taki przypadek? Beta nie rośnie, jestem dzisiaj 7w5d, beta cały czas stoi w miejscu albo delikatnie spadnie a następnie delikatnie pójdzie w górę. Aktualnie mam 2900..wiec za mało jak na ten tydzień ciąży. W usg zarodek odpowiada 7w2d, serduszko pięknie bije, ale pęcherzyk jest zby mały niestety.. Lekarz przepisał luteinę i poinformował, że trzeba czekać bo nie wiadomo co z tego będzie. Dodam, że nie mam żadnych objawów ciąży.. Fizycznie czuje się super. Czy któraś z was tak miała i jak to się skończyło?

reklama
Witam. Czy któraś z was miała taki przypadek? Beta nie rośnie, jestem dzisiaj 7w5d, beta cały czas stoi w miejscu albo delikatnie spadnie a następnie delikatnie pójdzie w górę. Aktualnie mam 2900..wiec za mało jak na ten tydzień ciąży. W usg zarodek odpowiada 7w2d, serduszko pięknie bije, ale pęcherzyk jest zby mały niestety.. Lekarz przepisał luteinę i poinformował, że trzeba czekać bo nie wiadomo co z tego będzie. Dodam, że nie mam żadnych objawów ciąży.. Fizycznie czuje się super. Czy któraś z was tak miała i jak to się skończyło?
U mnie skończyło się poronieniem. Tez pęcherzyk za mały i pomimo dobrych przyrostów hcg poroniłam 🥲
Ale zawsze trzeba mieć nadzieje. Każda ciaza jest inna.

Tak biło ale pęcherzyk był za mały w stosunku do zarodka oraz przyrost pęcherzyka przez tydzień był za mały bo tylko 3,5mm
A tydzień później tj. w końcem 8tc przestało
U mnie wygląda to tak, więc widac gołym okiem na usg że pęcherzyk jest malutki

Załączniki

• IMG_20211106_123427.jpg
    IMG_20211106_123427.jpg
    842,9 KB · Wyświetleń: 232
Do góry