reklama
karolq8
Fanka BB :)
jesli chodzi o chodziki stanowcze nie! natomiast jesli chodzi o stanie to hmm moja siedziec nie uimie a chce stac trzyma nogi tak sztywno ze szok rece mi opadaja ale kladac ja jest krzyk placz i dlawienie wiec czasem to Zuza pojdzie mi na reke i usiedzie na kolanach. Lezec chce wtedy jak juz jakas chwile stoi lub siedzi
mandrzejczuk
ja tez na pewno chodzika nie kupie o nie! Sasiadka miala dla swojej corki i ciagle sie dziwila czemu mala ma cipcie obdarya z kazdej strony i odparzenia no i przyczyny oczywiscie szukala w pampersach powiedzialam jej ze nic dziwnego ze tak ma jak krocze z calym ciezarem wisi jej na tym siedzisku w chodziku a nogi ledwie palcami dotyklaja podlogi...wywalila chodzik i obtardcia zniknely.
Moj Oskarito tak sie rwie do siadania, ze az nie wiem czy to nie za szybko, wczoraj rano maz znalazl go w pozycji jak kopytka wystaja mu miedzy szczebelkami od lozeczka a ta mala gnida zlapala sie dwiema rekami szcebelkow i probuje sie podciagnac przez ta rehabilitacje taki z niego gimnastik do siadania jak zlapie za rece podnosi sie sam, zgina sie w pol siedzac i clamcze swoja stope, a dzisiaj jak go posadzilam na kanapie opierajac na poduszce to siedzial sam i sie nawet na boki nie gibal artysta maly
Moj Oskarito tak sie rwie do siadania, ze az nie wiem czy to nie za szybko, wczoraj rano maz znalazl go w pozycji jak kopytka wystaja mu miedzy szczebelkami od lozeczka a ta mala gnida zlapala sie dwiema rekami szcebelkow i probuje sie podciagnac przez ta rehabilitacje taki z niego gimnastik do siadania jak zlapie za rece podnosi sie sam, zgina sie w pol siedzac i clamcze swoja stope, a dzisiaj jak go posadzilam na kanapie opierajac na poduszce to siedzial sam i sie nawet na boki nie gibal artysta maly
Moj synio też rwie się do siadania ale jak juz usiądzie to giba się jak by ktoś w niego celował a on unikał strzału, łobuziak mój mały, ale zdarzy mu sie też usiąść i siedziec prosto z wyprostowanymi plecami
A od dzis konsumuje swoje piękne małe stópki, bardziej smakuje mu prawa:-), od jutra lewa smarujemy miodem zeby była pyszniejsza:-)
A od dzis konsumuje swoje piękne małe stópki, bardziej smakuje mu prawa:-), od jutra lewa smarujemy miodem zeby była pyszniejsza:-)
mandrzejczuk
Igus ma juz pol roku????????????????? Ja pierdziele ale czas leci zdolniacha z niego ciekawe czy moj tez tak bedzie robil, na razie lapie naszego pudla za grzywe i uszy ;-)
Agniieszka
A dziewczyny zauwazylyscie zeby wasze dzieciaczki wyciagaly rece do was jak bierzecie je? Bo albo cos ze mna nie tak i mam urojenia albo Igor tak robi...
reklama