reklama
Hope
podwójna mama :-)
Madzik średnio wypada 8 miesiąc (między 6 a 10). Szczerze wolałabym później, już mnie raz ugryzła Poza tym po co jej teraz zęby, tylko problemy z nimi
Dociekamy skąd tak szybko, ja miałam późno, córa późno (8 miesiąc) a Jagódź jak zwykle musi się wyłamać Przynajmniej wyjaśniło się jej zainteresowanie jedzeniem, jest już po prostu na to gotowa. Dzisiaj wyrwała mi z ręki kawał naleśniora i zaparkowała w buzi zanim zdążyłam zabrać. Grzebanie w małej buzi nie jest fajne
Dociekamy skąd tak szybko, ja miałam późno, córa późno (8 miesiąc) a Jagódź jak zwykle musi się wyłamać Przynajmniej wyjaśniło się jej zainteresowanie jedzeniem, jest już po prostu na to gotowa. Dzisiaj wyrwała mi z ręki kawał naleśniora i zaparkowała w buzi zanim zdążyłam zabrać. Grzebanie w małej buzi nie jest fajne
marzena9
Fanka BB :)
Hope gratulejszyn dla Jagodzia! A Tobie współczuję JA Matiemu zaglądam do paszczy z drżeniem serca, nie chcę jeszcze ząbków nieee! A z naleśnikiem to cwaniara mała! MAti w sobotę siedząc na kolanach cioci złapał jej puszkę piwa w obie ręcę i migiem ciągnął do buzi... Bać się już? hahaha!!!
Hope - gratulacje, może po listonoszu tak szybko
My z mężem oboje mieliśmy szybko (chociaż nas też teściowa wyśmiała że przecież 6 miesięcy i nie wcześniej, a potem przyznała że jednak wcześniej), ale podejrzewam że Mikol przekorny łobuz poczeka sobie. Tyle, że gryzak już w obrotach, piłuje nim dziąsła więc go swędzą czyli szykuje się długie ząbkowanie.
My z mężem oboje mieliśmy szybko (chociaż nas też teściowa wyśmiała że przecież 6 miesięcy i nie wcześniej, a potem przyznała że jednak wcześniej), ale podejrzewam że Mikol przekorny łobuz poczeka sobie. Tyle, że gryzak już w obrotach, piłuje nim dziąsła więc go swędzą czyli szykuje się długie ząbkowanie.
mandrzejczuk
a ja wrecz przeciwnie chcialabym zeby juz te zeby wylazly zeby miec siwety spokoj, tak go te dziasla dra ze az mi go szkoda jak palec zagryzie to tytlko kwiczec z bolu tak mocno to robi.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
hope grstuluję ząbka
a moja mała zaczyna się podnosić
a moja mała zaczyna się podnosić
reklama
bra00721
ło matko... a ja zlikwidowałam tam konto... prawie przypadkiem, bo wcisnelam "usuń konto" ale myslałam, że mnie jeszcze zapyta czy napewno ... nie zapytało ))))) eh może wstawi tutaj ??
fakt, że kamciowe dziewczynki wyrywaja się do wszystkiego szybciej niz inne dzieci nie wiem co ona jadła w ciąży, że one takie silne )))
fakt, że kamciowe dziewczynki wyrywaja się do wszystkiego szybciej niz inne dzieci nie wiem co ona jadła w ciąży, że one takie silne )))