reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowy rozwój miesiąc po mięsiącu - czyli co już potrafię ... :)

reklama
Madzik średnio wypada 8 miesiąc (między 6 a 10). Szczerze wolałabym później, już mnie raz ugryzła :sorry: Poza tym po co jej teraz zęby, tylko problemy z nimi :confused2:

Dociekamy skąd tak szybko, ja miałam późno, córa późno (8 miesiąc) a Jagódź jak zwykle musi się wyłamać :-D Przynajmniej wyjaśniło się jej zainteresowanie jedzeniem, jest już po prostu na to gotowa. Dzisiaj wyrwała mi z ręki kawał naleśniora i zaparkowała w buzi zanim zdążyłam zabrać. Grzebanie w małej buzi nie jest fajne :sorry:

Hope gratulejszyn dla Jagodzia! A Tobie współczuję :) JA Matiemu zaglądam do paszczy z drżeniem serca, nie chcę jeszcze ząbków nieee! A z naleśnikiem to cwaniara mała! MAti w sobotę siedząc na kolanach cioci złapał jej puszkę piwa w obie ręcę i migiem ciągnął do buzi... Bać się już? hahaha!!!

Hope - gratulacje, może po listonoszu tak szybko :)
My z mężem oboje mieliśmy szybko (chociaż nas też teściowa wyśmiała że przecież 6 miesięcy i nie wcześniej, a potem przyznała że jednak wcześniej), ale podejrzewam że Mikol przekorny łobuz poczeka sobie. Tyle, że gryzak już w obrotach, piłuje nim dziąsła więc go swędzą czyli szykuje się długie ząbkowanie.

a ja wrecz przeciwnie chcialabym zeby juz te zeby wylazly zeby miec siwety spokoj, tak go te dziasla dra ze az mi go szkoda jak palec zagryzie to tytlko kwiczec z bolu tak mocno to robi.

Hope no to gratki za okazji 1 ząbka.
U nas cisza, nie spieszy sie nam wcale
a palucha też mocno gryzie, ale to chyba raczej oznacza,że chłop ma siłę niż ząbki mu wychodzą..

reklama
ło matko... a ja zlikwidowałam tam konto... prawie przypadkiem, bo wcisnelam "usuń konto" ale myslałam, że mnie jeszcze zapyta czy napewno ... nie zapytało ;)))))) eh może wstawi tutaj ?? :)
fakt, że kamciowe dziewczynki wyrywaja się do wszystkiego szybciej niz inne dzieci :) nie wiem co ona jadła w ciąży, że one takie silne ;))))

Do góry