reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też sobie nic nie kupuję, z typowo ciążowych ciuchów to jedna para spodni + leginsy, rajstopy ciążowe. Do tego noszę 2 dłuuugie koszulki kupione w Lidlu na początku ciąży i przede wszystkim sukienki bo mam z Tchibo kilka takich, w których chodziłam przed ciążą, chodzę teraz a i po ciąży będą wygodne do karmienia itp- takie rozszerzane od biustu z kopertowym dekoltem. Chodzę na zmianę w kilku zestawach ciuchów, chyba wcale źle nie wyglądam i zastanawiam się po co mi przed ciążą była potrzebna cała szafa różniastych ubrań;)

W tym tygodniu poprzychodziły różne zamówienia z Allegro no i mam już tego sporo, tak naprawdę brakuje mi chyba tylko wózka, łóżeczka, wanienki, pampersów i paru drobiazgów więc wrzucam co mam:)

Zobacz załącznik 609885Zobacz załącznik 609886Zobacz załącznik 609887Zobacz załącznik 609888

Tutaj są zdjecia w lepszej jakości: imgur: the simple image sharer

3-szufladowa komoda pęka w szwach, tych najnowszych zakupów już tam nie dorzucę. Jutro wybieramy się do Ikei i poważnie zastanawiamy się czy jednak nie kupić jeszcze 4-szufladowej...

Ja sobie z ciazowych rzeczy kupilam 3 pary legginsow, jedne rajstopy ciazowe i trzy bluzki, z czego dwie bedzie mozna nosic po ciazy rowniez, Atak to mam bawelniane koszulki tylko o rozmiar wieksze i na to nosze sweterki sprzed ciazy i jest w porzadku:-)

Mojeboje - super Ci sie szuflady zapelnily:-) I takie ladne, typowo dziewczynkowe ciuszki:-)

wenge,bo meble mam w 2odcieniach właśnie z wenge,musze jeszcze chłopa podejść żeby mi łóżeczko na taki kolor przemalował;-).

madziolina też wolałabym szerszą ale miejsca brak,i tak żeby mieć gdzie wstawić łóżeczko to muszę narożnik wywalić i kupić jakąś kanapę.
Te z ikea są fajne.

Dziekuje dziewczyny, ale ja mam oddzielny pokoik dla malucha i chce duza komode, nie 3 czy 4 szuflady, dlatego szukam nawet uzywanej :-) dam rade! spradzam codziennie okazje.

My przed porodem Tymka kupilismy wielka komode, cos takiego
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3936128352
tylko od innego sprzedajacego ale uklad ten sam i wymiary chyba tez. Bardzo zadowolona jestem.

reklama
Do góry