reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też sobie nic nie kupuję, z typowo ciążowych ciuchów to jedna para spodni + leginsy, rajstopy ciążowe. Do tego noszę 2 dłuuugie koszulki kupione w Lidlu na początku ciąży i przede wszystkim sukienki bo mam z Tchibo kilka takich, w których chodziłam przed ciążą, chodzę teraz a i po ciąży będą wygodne do karmienia itp- takie rozszerzane od biustu z kopertowym dekoltem. Chodzę na zmianę w kilku zestawach ciuchów, chyba wcale źle nie wyglądam i zastanawiam się po co mi przed ciążą była potrzebna cała szafa różniastych ubrań;)

W tym tygodniu poprzychodziły różne zamówienia z Allegro no i mam już tego sporo, tak naprawdę brakuje mi chyba tylko wózka, łóżeczka, wanienki, pampersów i paru drobiazgów więc wrzucam co mam:)

Zobacz załącznik 609885Zobacz załącznik 609886Zobacz załącznik 609887Zobacz załącznik 609888

Tutaj są zdjecia w lepszej jakości: imgur: the simple image sharer

3-szufladowa komoda pęka w szwach, tych najnowszych zakupów już tam nie dorzucę. Jutro wybieramy się do Ikei i poważnie zastanawiamy się czy jednak nie kupić jeszcze 4-szufladowej...

Ja sobie z ciazowych rzeczy kupilam 3 pary legginsow, jedne rajstopy ciazowe i trzy bluzki, z czego dwie bedzie mozna nosic po ciazy rowniez, Atak to mam bawelniane koszulki tylko o rozmiar wieksze i na to nosze sweterki sprzed ciazy i jest w porzadku:-)

Mojeboje - super Ci sie szuflady zapelnily:-) I takie ladne, typowo dziewczynkowe ciuszki:-)

wenge,bo meble mam w 2odcieniach właśnie z wenge,musze jeszcze chłopa podejść żeby mi łóżeczko na taki kolor przemalował;-).

madziolina też wolałabym szerszą ale miejsca brak,i tak żeby mieć gdzie wstawić łóżeczko to muszę narożnik wywalić i kupić jakąś kanapę.
Te z ikea są fajne.

Dziekuje dziewczyny, ale ja mam oddzielny pokoik dla malucha i chce duza komode, nie 3 czy 4 szuflady, dlatego szukam nawet uzywanej :-) dam rade! spradzam codziennie okazje.

My przed porodem Tymka kupilismy wielka komode, cos takiego
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=3936128352
tylko od innego sprzedajacego ale uklad ten sam i wymiary chyba tez. Bardzo zadowolona jestem.

reklama
Do góry