reklama
G
goszczaca
Gość
No ja niestety czekam na fachowca, ktory ogarnie dziudziuchny pokoj aleee wszystko juz mam zestaw mebli safari zajaczek firmy klups, kolor pokoiku bedzie jasny bez itd Juz doczekac sie nie moge, jak zaczne meble skrecac:-)
Andżelika ja, jako ze nie lubię wydawać pieniędzy jak nie muszę to zagonilam starego do roboty szlo mu jsk krew z nosa ale jaka oszczędność, no i u męża tez satysfakcja
U mnie miał być bez i brąz ale znalazłam x szarym, niebieskim i dodatki pomarańczowe i jasno zielone i ze starym stwierdziliśmy ze to to
U mnie miał być bez i brąz ale znalazłam x szarym, niebieskim i dodatki pomarańczowe i jasno zielone i ze starym stwierdziliśmy ze to to
bada m.
Fanka BB :)
Doggi bardzo ładne kolory u Stasia przyznam,że nigdy nie miałam innego sufitu niż biały,odważnie :-)
Bada ja też nie ale jsk zobaczyliśmy spodobało nam się i jest tylko muszę jakieś porządne światło zrobić bo mimo że kolory jasne dość są to mi wiecznie wszędzie za ciemno ale to chyba przez moją slepote bo T uważa że mnie pogielo
G
goszczaca
Gość
no niestety u mnie jest taka sytuacja ze trzeba robic remont, bo niesteyy stan nie jest za ciekawy:/ ja tym bardziej nielubie wydawac kasy bo jej nie mam:/, nie wiem kto te pieniadze wymyslil:/
O fajnie ze sie ten temat pojawił bo jestem na etapie remont/urzadzanie i chwilami szukam inspiracji i dobrych pomysłów:-)
U na własnie zakończyły sie gładzie , malowanie i montaż paneli. Sciany w kolorze rozbielona pistacja + panele jasne drewno. Szafe , łóżeczko i fotel dopiero będziemy zamawiac ale raczej w kolorze białym .Dodatki będą chyba żółte / kremowe/zielone.
Generalnie od dwóch tygodni mam sajgon w domu przez ten remont a tu jeszcze trzeba odmalowac koloryfer i przywiercic karnisz i lampe nie mówiac juz o kontaktach.Do tego głowe mi zaprzata mysl ze tyyyle jeszcze rzeczy trzeba kupic dla malucha . Chyba zaczynam sie w tym gubić.
U na własnie zakończyły sie gładzie , malowanie i montaż paneli. Sciany w kolorze rozbielona pistacja + panele jasne drewno. Szafe , łóżeczko i fotel dopiero będziemy zamawiac ale raczej w kolorze białym .Dodatki będą chyba żółte / kremowe/zielone.
Generalnie od dwóch tygodni mam sajgon w domu przez ten remont a tu jeszcze trzeba odmalowac koloryfer i przywiercic karnisz i lampe nie mówiac juz o kontaktach.Do tego głowe mi zaprzata mysl ze tyyyle jeszcze rzeczy trzeba kupic dla malucha . Chyba zaczynam sie w tym gubić.
Załączniki
ale fajnie, że powstał ten temat
ja na razie nie mam co pokazać, bo dzieć będzie z nami w sypialni, do której muszę kupić kołyskę no i ciągle kombinuję gdzie ulokować przewijak z komodą (której jeszcze nie mam i nie mam pojęcia, skąd ją wziąć).
pierwsze miesiące będą w sypialni, a później musimy jakoś przemeblować pokój młodego, który obecnie wygląda tak:
gdyby komoda miała być w pokoju młodego, to myślę postawić ją obok drzwi, łóżko ustawić pionowo do ściany z obrazkami pod tym wiszącym regałem z książkami i pierdółkami, między łózko i szafę wstawić jeden z tych regałów co teraz stoją obok drzwi. ale sama nie wiem. jeszcze bardziej zagracony ten pokój będzie . z drugiej strony trochę irytuje mnie fakt obecności przewijaka i potrzebnych rzeczy dla niemowlaka w innym pokoju niz on sam będzie. chyba głupie rozwiązanie, co?
już się nie mogę doczekać Waszych ukończonych pokoików/ kącików
ja na razie nie mam co pokazać, bo dzieć będzie z nami w sypialni, do której muszę kupić kołyskę no i ciągle kombinuję gdzie ulokować przewijak z komodą (której jeszcze nie mam i nie mam pojęcia, skąd ją wziąć).
pierwsze miesiące będą w sypialni, a później musimy jakoś przemeblować pokój młodego, który obecnie wygląda tak:
gdyby komoda miała być w pokoju młodego, to myślę postawić ją obok drzwi, łóżko ustawić pionowo do ściany z obrazkami pod tym wiszącym regałem z książkami i pierdółkami, między łózko i szafę wstawić jeden z tych regałów co teraz stoją obok drzwi. ale sama nie wiem. jeszcze bardziej zagracony ten pokój będzie . z drugiej strony trochę irytuje mnie fakt obecności przewijaka i potrzebnych rzeczy dla niemowlaka w innym pokoju niz on sam będzie. chyba głupie rozwiązanie, co?
już się nie mogę doczekać Waszych ukończonych pokoików/ kącików
Załączniki
reklama
hmm a nie brałas pod uwage przewijaka zakładanego na łożeczko? i np. zamiast duzej komody małą szfeczke na potrzebne przybory . Ja zrezygnowąłam z komody bo nie chce zagracac pokoju, przewijak zainstaluje na łozeczku w małym pokoju a młody jak sie urodzi to tez bedzie spał z nami w sypialni na łóżeczku dostawnym do naszego i tam od wypadku bedzie mata do przewijania a grubsze sprawy bedziemy załatwiac w "jego pokoju" na przewijaku
poza tym Sprite, nie głupie rozwiązanie, każdy orze jak może trzeba sobie jakoś radzić. Nie każdy ma 300 metrowy dom i salony jak w wersalu ;-)
poza tym Sprite, nie głupie rozwiązanie, każdy orze jak może trzeba sobie jakoś radzić. Nie każdy ma 300 metrowy dom i salony jak w wersalu ;-)
Podziel się: