reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Dziewczynki: W Carrefourze są fajne bodziaki (z dł, kr. rękawkami oraz bez rękawków) - za 3,99. Oraz promocja na Huggisy duża paka za 39,99(80piel.) i kupując dwie paczki - druga za połowę ceny wychodzi ok. 0,37zł za pieluszkę. W rossmanie 2pak (92pieluchy roz 3) za 39,99 - 0,43zł za pieluche. A w H&M są też niezłe przeceny...np kupiłam tam małemu czapeczkę na lato za 5zł:-D

dzięki:-) ja chyba uzupełnie zapas pieluszek w takim razie:-)

A w Tesco z kolei są rampersy z krótkimi nogawkami 2w cenie 1 za 11 zł (czyli po 5,5 szt.), nie wiem czy więcej ciuszków jest w promocji, bo o tych rampersach mama mi powiedziała, bo kupiła dla Basi jak jej ostatnio wspomniałam, że mam tylko 3 a, że są w sumie fajne:-)

Aha, ja ostatnio kupiłam te bierdonkowe Dady i niezłe sa faktycznie. Ale wychodzą drożej niż Huggiesy w promocji :confused2:. Ostatnio w Tesco Huggiesy były po 35 zł, a w tej promocji z Carrefurze wychodzą po 30 zł za paczkę.

Ja na co dzień też używam dada 3. Uważam że są bardzo fajne i nie zawodzą:-) Trzymają siuśki z całej nocy. Ostatnio będąc w Tesco trafłam właśnie na Huggies za 35zł i kupiłam też bardzo fajne na pewno bardziej miękkie niż dada ale tych drugich nie przestane używać bo mimo wszystko sztywne nie są, dziecko ma pupę po nich śliczną i w porównaniu do dada 2 to niebo a ziemia. Moim zaniem pampersy są przereklmowane i jak dla mnie oszczędzam połowę ceny na paczce i za to mogę kupić malcowi cos innego a zresztą jak dobre i tanie to czego chcieć więcej.:-D

Dziewczyny z Poznania i okolic dla tych które nie wiedzą na ul. Łacina przy rondzie Rataje w miejscu gdzie była dyskoteka Pulsar jest nowy wielki sklep z akcesoriami dla dzieci Akpol wózki, pieluszki, mleczka, jedzonka, herbatki, butelki, smoczki, ubranka, zabawki, foteliki no po prostu wszystko w całkiem przystępnych cenach. Często też są promocje. Mi się podoba bo wszystko w jednym miejscu.

Ostatnia edycja:
Ja tez uzywam Dada 3 i są super :) Może sa troszke twarde ale nic sie Franckowi z pupką nie dzieje i najważniejsze są bardzo chłonne:) Juz nie moge doczekać sie maty edukacyjnej :) Szukaliśmy i najpierw wybralismy z Fisher Price a żyrafką itd ale mój M lubi buszować po allegro ( a ja nie cierpie;/) i znalazł z Canpol taka fajną zieloną :) Mata edukacyjna kojec Canpol WESOŁA FARMA najtani (1076660153) - Aukcje internetowe Allegro i cena mi sie podoba. Zaoszczędziliśmy 100zł ;)

o kurcze, a moja Ola jeszcze jeździ w tej wkładce w foteliku... mieści się i jest akurat, podejrzewam, że za miesiąc wyjmiemy...

fiolkowa - mojemu Adasiowi tez wszyscy daja okolo 5 :-D Ale spokojnie sie meisci bo mamy fotelik moze i krytykowany przez wiele osob ale przynjamniej duzy (Mutsy Play).
a Ty masz jaki??? moze z pasami jest cos nie tak bo niemozliwe zeby 3-miesieczne dziecko sie nie miescilo...

Dziecko w foteliku MUSI byc zapiete dziewczyny - nie kuscie losu:no:

mysle ze rozwiazaniem dobrym jest to co radzi blueberry - fotelik do 18kg (0-18)

Na tez 9-18kg mozna zmienic jak dziecko super pewnie siedzi i super dobrze trzyma glowe - tak naprawde eksperci radza dopiero okolo roku zminic - Jas pomimo tego ze byl duzy to jakos 11 miesiecy w naszym Mutsy Play przejezdzil :-)

fajnei macie z tym izakupami - ja mam wszystko dla Adaska... a tez bym poszalala :-D

Ja tez uzywam Dada 3 i są super :) Może sa troszke twarde ale nic sie Franckowi z pupką nie dzieje i najważniejsze są bardzo chłonne:) Juz nie moge doczekać sie maty edukacyjnej :) Szukaliśmy i najpierw wybralismy z Fisher Price a żyrafką itd ale mój M lubi buszować po allegro ( a ja nie cierpie;/) i znalazł z Canpol taka fajną zieloną :) Mata edukacyjna kojec Canpol WESOŁA FARMA najtani (1076660153) - Aukcje internetowe Allegro i cena mi sie podoba. Zaoszczędziliśmy 100zł ;)

Mam ja maly ja uwielbia!!!

Aha, ja ostatnio kupiłam te bierdonkowe Dady i niezłe sa faktycznie. Ale wychodzą drożej niż Huggiesy w promocji :confused2:. Ostatnio w Tesco Huggiesy były po 35 zł, a w tej promocji z Carrefurze wychodzą po 30 zł za paczkę.
wedlug mnie hugisy sa malo chlonne,zawsze przeciekaly

reklama
Mysz - mamy jakiś fotelik Dumbo. Kupowałam go nie mając pojęcia o fotelikach i teraz mam nauczkę:crazy:
Będziemy musieli w najbliższym czasie zakupić nowy, bo nie chcę, żeby Kubie nie daj Boże się coś stało...

Do góry