blueberry77
Podwójna Marcówka :)
No wiem, ale u nas ono jest faktycznie "turystyczne"materacyk w lozeczk uturystycznym i tak trzeba miec inny - my kupilismy najzwyklejszy z gabki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wiem, ale u nas ono jest faktycznie "turystyczne"materacyk w lozeczk uturystycznym i tak trzeba miec inny - my kupilismy najzwyklejszy z gabki :-)
To dobrze, że udalo Ci sie załatwic tę sprawęA moja mata nadal nie przyszłaKilka dni temu wkurzyłam się i postanowiłam wystawić negatywa. Napisałam komentarz o treści negatywnej, ale z tej złości nie zmieniłam tej "kropki" przy typie komentarza i babka dostała pozytyw z negatywną treścią
Ale teraz to i tak już nie ma znaczenia, bo jej konto zostało zawieszone. Na szczęście w końcu dziś udało mi się do niej dodzwonić i w ciągu 7 dni mam mieć zwrot pieniędzy na konto
![]()
Tak, po 1,5 miesiącaTo dobrze, że udalo Ci sie załatwic tę sprawę![]()
No wiem, ale u nas ono jest faktycznie "turystyczne"![]()
KurczeA moja mata nadal nie przyszłaKilka dni temu wkurzyłam się i postanowiłam wystawić negatywa. Napisałam komentarz o treści negatywnej, ale z tej złości nie zmieniłam tej "kropki" przy typie komentarza i babka dostała pozytyw z negatywną treścią
Ale teraz to i tak już nie ma znaczenia, bo jej konto zostało zawieszone. Na szczęście w końcu dziś udało mi się do niej dodzwonić i w ciągu 7 dni mam mieć zwrot pieniędzy na konto
![]()