reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A moja mata nadal nie przyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kilka dni temu wkurzyłam się i postanowiłam wystawić negatywa. Napisałam komentarz o treści negatywnej, ale z tej złości nie zmieniłam tej "kropki" przy typie komentarza i babka dostała pozytyw z negatywną treścią:crazy::sorry: Ale teraz to i tak już nie ma znaczenia, bo jej konto zostało zawieszone. Na szczęście w końcu dziś udało mi się do niej dodzwonić i w ciągu 7 dni mam mieć zwrot pieniędzy na konto:sorry:

A moja mata nadal nie przyszła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Kilka dni temu wkurzyłam się i postanowiłam wystawić negatywa. Napisałam komentarz o treści negatywnej, ale z tej złości nie zmieniłam tej "kropki" przy typie komentarza i babka dostała pozytyw z negatywną treścią:crazy::sorry: Ale teraz to i tak już nie ma znaczenia, bo jej konto zostało zawieszone. Na szczęście w końcu dziś udało mi się do niej dodzwonić i w ciągu 7 dni mam mieć zwrot pieniędzy na konto:sorry:
To dobrze, że udalo Ci sie załatwic tę sprawę:tak:

No wiem, ale u nas ono jest faktycznie "turystyczne" ;)

u nas tez wylacznie do celow turystycznych sluzy (czyli jak jestem u moich rozicow i raz jak bylismy na Mazurach na wakacjach) ale bez materacyka tego z gabki to w ogole nie ma szans - zanim go kupilam do podscielalam 2 koce ale i tak bylo niezbyt wygodnie...

ja turystyczne uzywam w salonie jako przewijaka i czasami mala w nim polezy, czasem nawet zasnie. Mam wyscielone tylko grubszym kocykiem, i malutka jakos nie narzeka na dyskomfort ;), ale jesli mialaby ono byc do normalnego spania, to dodatkowy materacyk konieczny.
A my wreszcie wybralismy lozeczko dla mlodej, bo do tej pory spala w takiej drewnianej kolysce, a wyglada ono tak...

Kurcze :confused2:
U nas tez lipa z niania, bo koles wysyla juz drugi tydzien :crazy: wsciekla jestem jak nie wiem. I w ogole twierdzi, ze z ta, ktora odeslalam nie byla zalaczona kartka co jest nie tak, no bezczelny typ!!!!!!!!! Jeszcze M czytalam czy tak moze byc, czy jeszcze cos dopisac :crazy: Jak do pon. nie dostane NOWEGO towaru to niech zwraca kase i sie zrywa :growl::growl::growl:

Wama bardzo ladne lozeczko :)

Wama: sliczne lozeczko!

u mnie maly spi w turystycznym jak jestesmy u tesciowej, ma tez dodatkowy materec. jak sie rusza to lozeczko sie buja i go usypia, takze calkiem niezle :) mamy Caretero medio czy jakos tak. Ale przewijak od lozeczka beznadziejny jak na moj gust, bo taki wklesly i ciezko bylo przewijac.

Wama łóżeczko śliczne i bardzo eleganckie.

A nasze łóżeczko turystyczne też służy do spania u dziadków i na wyjazdach, a z tym przewijakiem to się zgadzam że bardzo wklęsły i nie dla ruchliwych dzieci.:-)

reklama
Do góry