reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

wiecie dziewczyny zamówiłam na allegro na dzień ojca body z napisem " mój tata jest najwspanialszy na świecie " z podpisem Jaś hehe i wczoraj przyszły byłam w szoku bo zapomniałam zapłacić a oni przysłali, podejrzewam, że mieli dużą sprzedaż i coś im się pogibało hehe

reklama
My jeszcze na 3 pampersach, chociaz na noc uzywam 4, bo wiecej wejdzie mu siku, nie lubie go rozbudzac noca jak sie by zalal....
:-D Robie dokladnie tak samo :-D
Wyleczylam sie juz z nocnego przewijania, bo praktycznie za kazdym razem pampers byl lekko zesikany.

a wiecie co, próbowałam zapakować Olę w pampersy "3", ale jednak sa za duże i kupa po nogach poszła ;)
więc dokupiłam więcej "2", teraz są w nowym opakowaniu (zawsze były żółte) i wyobraźcie sobie, że niby takie same, a mniejsze!! miałam jeszcze 2 stare dwójki, to sobie porównałam. nie sądziłam, ze będa takie różnice.

My uzywamy fioletowych active fit i co? W malych paczkach jest siateczka, a w duzych nie :wściekła/y: A mi na tej siateczce najbardziej zalezalo :baffled:

Korci mnie, zeby kupic huggiesy na probe, ale z drugiej strony pampersy sa ok.

Dronka 4 sa od 7kg (przynajmniej te, ktore ja kupuje).

Dziewczyny (Ionka i Heronek) w Bootsie kupilam rewelacyjne chusteczki nawilzane :-)
DermaH2O WaterWipes - baby wipes for your newborn baby or child
Jestem nimi zachwycona, sa na bazie wody. Zupelnie inna bajka niz pampersowskie. Tych drugich mam chyba z 5 paczek i nie wiem czy je zuzyje :nerd:

My od początku używaliśmy Pampersów (teraz 3), są ok. Mieliśmy jedną paczkę Huggiesów 2, też są dobre, ale większa kupka niestety wychodziła po bokach. A teraz używamy Dada 3 na przemian z Pampersami 3 (te ostatnie tylko na noc) i muszę przyznać, że te Dada są bardzo fajne, może troszkę bardziej sztywne, ale to w niczym nie przeszkadza. Uważam, że równie dobre jak Pampersy, a jednak tańsze.

Ja teraz z innej beczki, czy ktoras z Was uzywa kojca?Bo ja mysle o kupnie jak bede w Polsce i nie orientuje sie ktory bylby najlepszy, i czy lepiej od razu materac kupic, czy tylko kocyk polozyc na dnie?

Ja teraz z innej beczki, czy ktoras z Was uzywa kojca?Bo ja mysle o kupnie jak bede w Polsce i nie orientuje sie ktory bylby najlepszy, i czy lepiej od razu materac kupic, czy tylko kocyk polozyc na dnie?

My używamy takiego łóżeczka turystycznego, które spełnia rolę kojca. Ma możliwość zamontowania materacyka na dwóch wysokościach więc na razie mamy zamontowany na górnej wysokości, żeby nie trzeba było się za bardzo schylać, ale jak mała podrośnie to obniżymy materacyk. Fajne rozwiązanie i w dodatku po złożeniu zajmuje naprawdę mało miejsca.

wiecie dziewczyny zamówiłam na allegro na dzień ojca body z napisem " mój tata jest najwspanialszy na świecie " z podpisem Jaś hehe i wczoraj przyszły byłam w szoku bo zapomniałam zapłacić a oni przysłali, podejrzewam, że mieli dużą sprzedaż i coś im się pogibało hehe

moj mąż uwielbia, jak ubieram małą w koszulki: złamałam serce swojemu tacie, albo mój tato jest nr. 1 na świecie ;)

My uzywamy fioletowych active fit i co? W malych paczkach jest siateczka, a w duzych nie :wściekła/y: A mi na tej siateczce najbardziej zalezalo :baffled:
(...)
Dziewczyny (Ionka i Heronek) w Bootsie kupilam rewelacyjne chusteczki nawilzane :-)
DermaH2O WaterWipes - baby wipes for your newborn baby or child
Jestem nimi zachwycona, sa na bazie wody. Zupelnie inna bajka niz pampersowskie. Tych drugich mam chyba z 5 paczek i nie wiem czy je zuzyje :nerd:

ooo, żartujesz z ta siateczka, mi też na niej zależy! no ale jeszcze do 4 nam daleko ;) olcia ma jakąś małą dupkę ;)
spróbuję chusteczek :) ale jak zużyję te, co mam, a mam jeszzce 9 paczek ;)

nie wiem, jak z kojcem, ale mnie korcą takie bramki, to bym sobie zamontowała w drzwiach kuchennych.

reklama
Do góry