reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
A my niedawno przeszlysmy na pampersy 3 i jak widze ze juz 4 zakladacie juz to obawiam sie ze zostanie nam tych 3jek:/ mamy 3ki pelne wzorkow zakupione w makro 98 szt i sa mieciusie :) jestem z nich zadowolona!! A od ilu kg sa pampersy 4??

mamy tez hugissy3 ale sa za duze w udach i wszysko leci:/ mala musi troche nabrqac ciałka do nich:D

co do dady to mialysmy 2ki i byly sztywne dechy ale na awaryjne kupsztale sie nadawaly;)

dronka no dwojki dady sa do kitu.Ale 3 i czwórki to juz czysta poezja.Jak dla mnie najlepsze ze wszystkim pampersów które testowałam.

A my jeszcze na 2:-) Ale podejrzewam, że pampersy byłyby za małe, ale mam huggisy one są większe, zostało nam troszkę ponad paczka i jak je zużyjemy to czeka już jedna paka pampersów trójek a potem kupujemy dada. Te 1 dada były takie sobie, al rzeczywiście widziałam już te większe i są znacznie bardziej miękkie:-)

reklama
chociaz Adas sie urodzil spory to dlugo bylismy na 1 (chyba 3 paczki albo i 4 huggiesow nam zeszly), potem na 2 Pampersach - mielismy 4 paczki, ale zaczal blyskawicznie rosnac wiec musialam jedna paczke sprzedac no i jestesmy na 3 - najpierw Huggiesy teraz pampersy. Mam jedna paczke w zapasie i mam nadzieje ze Adas troche zwolni z rosnieciem i tyciem bo chce zdazyc ja zuzyc :-D

Do góry