reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Też mam butle Aventu dwie ale bez uszczelek, na szczęście nie ciekną a mały ładnie z nich pije. Co do laktatorów to polecam elektryczny avent, trochę większy wydatek ale ściąga pięknie, szybko i bez wysiłku.

ja mam TT i jestem zadowolona :) jedynie smoka uspokajacza musiałam wymienic na NUKa.
wracając do kubeczków, to uważajcie dziewczyny, co one mają w środku, tzn czy mają uszczelkę :)
ten pierwszy: Tommee Tippee PIERWSZY KUBEK 4m+ kolorki NEW (1062621654) - Aukcje internetowe Allegro z tego co wiem, nie ma uszczelki przy dzióbku, więc picie leci ciurkiem.
ale ten (taki mam ;)) KUBEK NIEKAPEK TOMMEE TIPPEE EXPLORA BPA 0% 4m+ (1063390243) - Aukcje internetowe Allegro ma już uszczelkę i dziecko musi zassać, chociaż leci nieporównywalnie więcej niż z butelki.
ale za to słychać taki charakterystyczny dźwięk, więc wiem, czy cos ciągnie, czy nie ;)

moje butelki aventu tez są bez takich uszczelek, ale ja kupowalam wszystkie z tej nowej serii bez bisfenolu to moze one juz nie mają takich uszczelek

Faktycznie jest ta uszczelkka! Ale zem nie głupol musiala mi wypasc jak wyjmowalam ze sterylizatora...dopiero teraz ja znalazlam i butla nie cieknie :)
super :-) mi kiedys tez wypadly i znalazlam w sterylizatorze :-D
moje butelki aventu tez są bez takich uszczelek, ale ja kupowalam wszystkie z tej nowej serii bez bisfenolu to moze one juz nie mają takich uszczelek
moje tez bez bpa :tak:

Ionka musze kupic taki kubek :happy2:

reklama
Do góry