reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
Ja kupiłam dziś butle avetnu z czego jednak na złość cieknie..
nie jestem zadowolona z Tommie tippie w ogole ani ze smoczków ani ze sterylizatora a laktator to mi miesiac posłuzył bo w ogole dobrze cycka nie wciagał...jedyne co ma fajne ta firma to designy
haha, ja lubilam butelki tt, laktator juz mi gorzej podszedl, a sterylizator popsul sie po dwoch tygodniach :wściekła/y:
wiec kupilismy z aventu i jestem z niego bardzo zadowolona.
Butelki tez mamy z tej firmy, bo dr. browna juz odstawilam, Alex nie ma kolek, a duzo mycia przy nich bylo.

Sluchajcie ja niedawno odkrylam czemu z tych aventowskich butelek kapie! Otoz jest tam ta niebieska uszczelka, ktora trzeba mocno docisnac. Zaczelam zwracac na to uwage i juz nie chlapia :tak: Moze u Was jest podobnie? Czasami wydaje sie, ze ten krazek jest dobrze zalozony, a jednak nie. Sprobujcie!

na leżąco bez wody narazie :-) zawsze to lepsza ochrona niż kładzienie dziecka na zimnej trawie na kocu gdzie wiadomo że ziemia się jeszcze do końca nie nagrzała

Tabasia - jaka niebieska uszczelka??????????????? Moze u was sa inne butelki z Aventu - w Polsce nie ma zadnych uszczelek... A mzoe cos pominelam - moze jakeis nowosci sa i u nas...
Mi tez czasem cieknie z Aventowskiej butelki (b. rzadko) - zawsze wtedy jak ja zle zakrece :-D

mialam podobny basenik dla starszego synka (gdzies jeszcze jest w domu) i pamietam ze kladlam na spod koc, a jego sadzalam opartego o "rogala" np ale byl troszke starszy. Moze nie sadzalam ale byl w takiej pozycji pollezacej.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry