reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy.

reklama
dla mnie nie gra roli bo ja i tak wozka nosic nie musze:) a w bagazniku miejsca tez mam ,ze hohoho więc skladac w parasolke tez sie nie musi.Ale jeszcze ostatecznej decyzji nie podjęłam.Wszystko przemawia za tym 1.Czytalam opinie w necie i 99% pozytywnych,poza tym ma duzą budkę.Duży kosz.Ogolnie jestem bardziej za nim.

my pewnie niedlugo bedziemy musieli maluszka przekladac do spacerowki, bo gondola pomalu sie robi przykrotka, a w mojej spacerowce jest kubelkowe siedzenie. a jeszcze niesiedzacy malec w takiej jezdzic raczej nie powinien..

Oj, teraz się cieszę, że kupiłam zwykły wózek, który zmienia się w spacerówkę i nie wydałam ponad 1000 zł, żeby po 3 miesiącach zmieniać na nowy:tak:

Oj, teraz się cieszę, że kupiłam zwykły wózek, który zmienia się w spacerówkę i nie wydałam ponad 1000 zł, żeby po 3 miesiącach zmieniać na nowy:tak:
ja tez mam wozek 3 funkcyjny dostalam po siostrzencu meza,ale jest okropny i okropnie wielki! masakra.Nie moge na ten wozek patrzec.Chce juz cos w miare lekkiego i zwinnego a nie taka kobyle

Moniskabe musisz sie zastanowić od kiedy jest Ci ten wózek potrzebny, jezeli chcesz dla Pawelka za niedługo to tylko ten pierwszy Coneco z dziwnymi rączkami moze sie nadawać. Chodzi o to, że dzieci śpia w ciagu dnia i przydałoby się zeby oparcie rozkładało sie na płasko. Takie spacerówki z niewiele rozkładającym sie oparciem sa dobre dla 2-3 latków.
Aha i mój wózek moze jest chucherko, ale o taki mi chodziło. Ja na wieś mam terenówkę od koleżanki i tam tylko takie wózki sie sprawdzają. A poza tym my duzo jeździmy na wycieczki, do rodziców, zakupy itd. dlatego wozek nie mógł być duży, a funkcjonalny. U mnie w mieście i tak jeżdżę tylko i wyłącznie po chodniku wiec jest Ok. Przy pierwszej córci miałam wózek na pompowanych kołach i szybko go sprzedałam, bo nie wyrabiałam jak mała chciała byc na rączkach a ja wózek 15 kg + zakupy. Dlatego tym razem taki wybór.
Moniskabe a może coś takiego: Mosaic Completo Gianni - e-GRACO.pl

reklama
Do góry