reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Pokrowce są chyba na twarde przewijaki, dlatego na miękkim się zwija wszytsko w rulon. My mamy twardy nakładany na łóżeczko i wszystko z pokrowcami ok;-)

A pokoik super, komoda przepiękna - bardzo lubię takie proste meble. Mam tylko zastrzeżenia co do tego głośnika.. Negocjuj z mężem, bo szkoda dziecka..

Elvie, super biuro... masz je w domku... też kiedyś należałam do Oriflame i powiem Ci, ze z przyjemnością bym się do Ciebie zgłosiła:tak:
E. salamandra, pokoik i wyposażenie w super kolorach...tylko czy Ty byś chciała spać przy głośniku, no chyba, ze chcesz wychować rockmana:-p;-)
Mm&sm, no ja mam miękki przewijak, ale nie zakładam pokrowca, bo ma takie bawełniane naszycie... ale wiem, że z ikea są dobre pokrowce na te miękkie, bo reszta to raczej profilowane:tak:

Głośnik jednak pójdzie w odstawkę. Co do rockmana...wystarczy, że jeden w domu próbuje nim być, na moje nieszczęscie :confused2:
Kosmetyki bubchena kupiłam zanim sie zorientowalam, ze sa jakies nowe dla noworodkow i szczerze nie wiem w czym roznica. Ale skoro tyle osob chwali te stara serie to chyba wszystko jedno.
A sama mam problem z przewijakiem.Dostalam od siostry, bo chcialam zaoszczedzic, ale taki od łóżeczka turystycznego.. jestem ciekawa czy bedzie pasowal. dziś go złożę i zobaczymy jak to wyglada

Elvie mam pytanko odnośnie przewijaka. Wcześniej miałam miękki i teraz chciałabym trochę plecy oszczędzać, więc myślę o takim na łóżeczko. Jakoś do sklepu dotrzeć nie mogę, wszystko na allegro zamawiam i mam takie pytanie - czy usztywnienie jest "na zewnątrz" przewijaka, czy tak jakby wewnątrz, pod ceratką. Jeśli pod to z jakiej firmy masz przewijak?
Dopytuje, bo ten miękki sobie myłam pod prysznicem i było ok, obawiam się, że jeśli usztywnienie jest zewnętrzna kontakt z wodą może nie być dobry. Dzięki za odpowiedź.

annaoj kce, ja mam z tej firmy CEBA, przewijak profilowany długi w zakładce "przewijaki". Usztywnienie jest od spodu, ale ceratka jest na całości, dookoła, na usztywnieniu też. Z tym, że on nie jest lekki, bo to usztywnienie to jakaś decha, więc wygodniej go przetrzeć niż pod prysznic wsadzać.

Elvie mam pytanko odnośnie przewijaka. Wcześniej miałam miękki i teraz chciałabym trochę plecy oszczędzać, więc myślę o takim na łóżeczko. Jakoś do sklepu dotrzeć nie mogę, wszystko na allegro zamawiam i mam takie pytanie - czy usztywnienie jest "na zewnątrz" przewijaka, czy tak jakby wewnątrz, pod ceratką. Jeśli pod to z jakiej firmy masz przewijak?
Dopytuje, bo ten miękki sobie myłam pod prysznicem i było ok, obawiam się, że jeśli usztywnienie jest zewnętrzna kontakt z wodą może nie być dobry. Dzięki za odpowiedź.
Ja mam twardy, nakładany na łóżeczko, również firmy CEBA i można go zmywać gąbką, ale spokojnie można również zmywać pod prysznicem, bo on jest jakoś usztywniony w środku a na wierzchu jest cały pokryty ceratą, która jest tak na gorąco maszynowo zgrzana, więc woda do środka nie ma szansy wpłynąć:-)

Mm&sm, no ja mam miękki przewijak, ale nie zakładam pokrowca, bo ma takie bawełniane naszycie... ale wiem, że z ikea są dobre pokrowce na te miękkie, bo reszta to raczej profilowane:tak:

Dzięki wielkie beti To muszę nawiedzić Ikea :-)
Ja kupiłam dokładnie taki przewijak:
4692 BERBER MIEKKI PRZEWIJAK NA KOMODE DINO 50X70 (973498774) - Aukcje internetowe Allegro
Pokrowiec wkoło obszyty jest gumką, nie jest taki profilowany jak ten z CEBA
Szkoda, że wcześniej nie widziałam tych profilowanych pokrowców, no ale trudno się mówi

reklama
Dzięki wielkie beti To muszę nawiedzić Ikea :-)
Ja kupiłam dokładnie taki przewijak:
4692 BERBER MIEKKI PRZEWIJAK NA KOMODE DINO 50X70 (973498774) - Aukcje internetowe Allegro
Pokrowiec wkoło obszyty jest gumką, nie jest taki profilowany jak ten z CEBA
Szkoda, że wcześniej nie widziałam tych profilowanych pokrowców, no ale trudno się mówi

Dziwne, że przy takim Ci się zwija Mm&sm, bo siostra ma taki i nie ma problemu z pokrowcem... ja myślałam, ze masz coś takiego:
MY-SWEET-BABY przewijak miękki na komode bawełna (990615148) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry