reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Dziękuję;-) Zielony groszkowy to nasz firmowy kolor, który również bardzo lubię:-)
A kto będzie siedział? Do końca kwietnia moja przyjaciółka, a później M. albo ja jak już do siebie dojdę.
Pracuję tylko we wtorki i czwartki od 14:00 do 18:00 więc wspólnie jakoś damy radę;-)
Konsultantki już kolejkę sobie ustawiają na spacerki z Lenką:-)

A wracając do zakupów to.. listonosz mi dziś stanik do karmienia dostarczył:-) Chciałam w rozmiarze 80g kupować, ale koleżanka mi doradziła 65h i to był strzał w dychę;-)

Anna świetne te staniki z Alles. Brałaś je z allegro z tego linka? Ja się bałam brać przez net i kupiłam w sklepie, ale te z Allesa są przepiękne. Kupię jak urodzę i zobaczę jaki rozmiar będę potrzebować i czy uda mi się karmić. Teraz wzięłam 80D i jest idealny,a jak patrze na tabelę wymiarów na necie to wychodzi 85 C

ja Wam wrzucam fotki z kącikiem naszego malca. Od przedwczoraj mamy komodę. Troche pusto wyglada, ale sądzę, że w przeciągu miesiąca wszystko zapełni się zabawkami :-) Trzeba było jakoś to łóżeczko upchać i udało sie bez przemeblowywania całego pokoju. Najlepszy głośnik :-D nie szło go przestawić, bo to by mijało by się z jego przeznaczeniem, ale mój męża mówi, że od małego synuś ma być przyzwyczajony do hałasu :-)

Załączniki

• lozeczko..jpg
    lozeczko..jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 78
  • lozeczko2..jpg
    lozeczko2..jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 76
  • lozecvzko3..jpg
    lozecvzko3..jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 79
salamandra śliczny pokoik i widzę, że też masz kosmetyki z Bubchena
Widziałaś, że zrobili teraz nową specjalną serię dla noworodków? Ciekawe czym się różnią oprócz opakowania?

Dziewczyny zakładała któraś może pokrowiec na przewijak?
Ja wczoraj próbowałam, a przewijak mam miękki i mi się zwinął w rulon :eek:
O co chodzi? Macie może tak?
Pokrowce kupowałam w takim samym rozmiarze co przewijak oczywiście :-p

Anna świetne te staniki z Alles. Brałaś je z allegro z tego linka? Ja się bałam brać przez net i kupiłam w sklepie, ale te z Allesa są przepiękne. Kupię jak urodzę i zobaczę jaki rozmiar będę potrzebować i czy uda mi się karmić. Teraz wzięłam 80D i jest idealny,a jak patrze na tabelę wymiarów na necie to wychodzi 85 C

tak z allegro. Ten biały mierzyłam w sklepie, ale był 85D i był mi za duży, właśnie pod biustem. Stwierdziłam, że ten będzie ok, w razie czego zawsze można odesłać, więc spoko.

annaoj kce ja również mam ten biustonosz alles mama bianca czarny jest super u nas w szkole rodzenia można było go na miejscu przymierzyć i kupić za 60zł, wziełam 80C i jestem zadowolona już kilka razy w nim śmigałam i jest bardzo wygodny polecam ;-)

reklama
Do góry