reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kupiłam przedwczoraj leżaczek bujaczek i dzisiaj kurier przyjechał, tylko,że miałam poecha, bo niestety zastal mnie jak wyszłam z pod prysznica, więc z mokrymi włosami taki słonik w szlafroczku mu drzwi otwierał:):):)

on się zawiódł, bo chciał bez szlafroczka :tak::tak::tak: w końcu to też nieczęsty widok byłby, hehe...

reklama
ech Wronia, co z Ciebie za słoniątko, jak Ty nawet trąby nie masz .... no chyba, że trąbkę, ale jeszcze w brzusiu ;-);-);-)

a ja się muszę pochwalić, że po długich poszukiwaniach i wybrzydzaniach w sprawie wózka, udało mi się wczoraj zakupić fajnego, niebieskiego Mutsiaka... uffff...ale się zmęczyłam tymi zakupami...

to jest Mutsy Urban Rider, używany, ale w idealnym stanie sprowadzony z Holandii...spacerówka się rozkłada do spanka, ale powiem szczerze, że nie testowałam jeszcze czy do końca na płasko, może być, że jakiś tam minimalny kąt zostaje...tyle, że jak dziecię starsze, to na płasko nie musi być (moim zdaniem) rozkładana...
ja kupowałam w komisie we Wrocku, 3 w 1 kosztowało mnie 1900 pln...

a tutaj namiar na przykładowy wózio od niego, który ja miałam wziąć, tylko turkusik mi bardziej odpowiadał:
MUTSY URBAN RIDER COLLEGE KHAKI GOLD + SAFE 2GO (971684472) - Aukcje internetowe Allegro
wózki są w bardzo dobrym stanie, zadbane, czyściutkie, jak nowe...gość na tle innych nie wychodzi najtaniej, ale ja się zdecydowałam tylko dlatego, że widziałam co biorę no i widziałam jak gość o nie dba...

e.salamandra dokładnie :-D ciekawe kto przelewy porobi :-p
Ciekawe w czym bedzie dziecie Maonkowe spać... bo łóżeczko dopiero zamówione... :-p

No to ja mam coraz większego nerwa, bo My cały komplet zamówiliśmy u stolarza (łóżeczko, komoda, półka) i okazało się, że na dzień dzisiejszy ma zrobione dwa boki łóżeczka i blat od komody :wściekła/y:
Mówi, że zaraz po świętach będzie na tip top Ciekawe :wściekła/y:
W domu pobojowisko Wszystko poupychane w wanience, na podłodze, na dnie szafy kocyki, pieluchy, ubranka, kosmetyki...:wściekła/y:
Ciuszki mam poprane narazie tylko w zwykłym proszku, a chcę już mieć to z głowy Poprać, wyprasować i poukładać w NOWEJ komódce
Po porodzie naty i teraz maonki zaczynam mieć stresa, że nie zdąże

Teraz przyjemniejsza część :-)
My wczoraj po zakupach we Wrocławiu
Wyjazd udany, bo trafiłam w C&A spodnie, które mogę naciągnąć na tyłek i mają gumę, więc w brzucha nie cisną Od razu wzięłam dwie pary (różne kolory) Po chyba 2 godz poszukiwań trafiłam też jakoś wyglądające i wygodne buty (też dwie pary) Poza tym bluzki i bluzeczki...
Synka oczywiście też wyposażyliśmy w nowe rzeczy Porobie fotki to się pochwalę :-)

No i przyszła mi paczka z allegro, a tak się bałam, że nie dojdzie przed świętami
Sweterki tanie i myślałam że będą na potem, ale okazało się że brzuszek się mieści :szok::-)
TMC ---NOWOŚĆ!!!---JEDYNA TUNIKA w SERCA!!!! (968191540) - Aukcje internetowe Allegro
TMC ---NOWOŚĆ!!!--- NORWESKI wzór TUNIKA tuniki (962935740) - Aukcje internetowe Allegro
Wiosenna PROMOCJA od TMC!!!!!!!!!!!! PONCZO GOLF (964878651) - Aukcje internetowe Allegro
TMC Rewelacyjne -- PONCZO SZAL-- NoWa CENA!!!! (964878657) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry