kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Paracetamol w czopkach: Farmina Sp. z o.o.
Farmina Sp. z o.o.
Ibuprofenów (nurofen, ibum itd) w ogóle nie podaje się tak małym dzieciom.
dzięki takie czopki warto kupić w razie "w"
no ja też "oszukiwałam" z infacolem i dawałam co jakiś czas, bo moje dziecię mnie męczyło i cycowało na okrągło to by musiało non stop to lekarstwo łykaćO kolka pisałyście... u mnie pomógł Esputicon, Sab też z tym że ciężko było mi go dostać a Esputicon ma ten sam składnik główny i w takiej samej dawce bodajże... Ja "dzięki" kolkom synka to miałam rok z nocnego życiorysu wycięty. Esputicon ma jeszcze jedną fajną zaletę. Daje się go co 12 godzin. Inne które próbowaliśmy to do każdego jedzenia... a to mnie wkurzało
a ten esputicon to pierwsze słyszę
Podsumowując : na każde dziecko działa co innego i bezsensu kupowac juz teraz. Jednak mimo wszystko, mam nadzieję, że żadna z Nas nie będzie musiała się w te preparaty zaopatrywac, bo prawdą jest,że kolka potrafi nieźle dac w kośc, nie tylko maluchowi ,ale i mamusi. Mnie to te kolki prawie o deprechę przyprawiły![]()
no u nas też było ciężko
ale na szczeście nocki wolne od kolek (tylko cyckowanie czeste) a kolki od 16 do kąpania codziennie od miesiąca do ukonczenia 3 miesiecy
cześć dziewczyny!
Kwiatuszku tu masz tego sprzedawce od stanikow - Informacje o Użytkowniku wf111 - Aukcje internetowe Allegro
wg mnie sa wygodne, miękkie, czarny wydaje mi sie bardziej sztywniejszy, ale znośnie.
A w aptece int. tez nie moglam znalezc tej gripe water, ale wczoraj wpisalam nazwe producenta i wyskoczylo - woodward wpisz
dzieki zaraz popatrze na te cyckonosze
a producenta tej wody apteka tez nie znajduje...