reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

...ten TAKO Jumper X STTF C03 + fotelik wygląda rzeczywiście fajnie, aszczególnie ta cena jest pociągająca:tak:, niestety też nie znam żadnych opini na ich temat.
przez to całe zamieszanie:-D z wózkami na forum, ja też już nie wiem co mam kupić...:baffled: to chyba najtrudniejszy zakup :sorry2:
zastało niewiele czasu a ja już kompletnie z tym wózkiem nie wiem co robić:confused:
...a nie licze na pomoc w sklepie bo oni albo chcą wcisnąc to co nie schodzi albo to co najdroższe:tak:

reklama
Śliczny wózek!!! (kocham niebieski!) :-)
Widzę, że jestem na czasie bardziej niż myślałąm- bo my z M cały weekend też "siedzieliśmy w wózkach" i wybrane mamy w sumie 2 typy- albo właśnie boski X-LANDER XA :-D albo tańszy... JUMPER X firmy TAKO Producent wózków i artykułów dziecięcych - TAKO - wózki dziecięce, wózki lalkowe, spacerowe... - któraś słyszała coś o takim????:confused:... oglądaliśmy go i nawet nam się podoba (Ł zwłaszcza podoba się cena:sorry2: a ja jestem zakochana w niebieskim X-landerze...:sorry2:) doradźcie coś!!! :cool2:

Ellizabeth ja tam ekspertem nie jestem, ale przed zakupen naszego wozka wybralismy sie do konkurencyjnego sklepu i tam pani polecala tylko i wylacznie wozki tako. jak dla mnie za twardy i w porownaniu do naszego jest jakby mniejszy i w ogole wszytko mi nie pasowalo.. ale tak jak Aniam uwazam, ze kazda powinna kupic wozek taki jak jej sie podoba i sa gusta i gusciki:-)dla Ciebie nasz wozio moze byc blee i przyjme krytyke z pokora;-). na szczescie jesta taki wybor w sklepach, ze samowolka dozwolona:-):-)
jestem tez zwolenniczka ekonomicznego podejscia do sprawy i jesli wozki sa funkcjonalnoscia zblizone to po co placic wiecej jak mozna mniej:-)

jestem tez zwolenniczka ekonomicznego podejscia do sprawy i jesli wozki sa funkcjonalnoscia zblizone to po co placic wiecej jak mozna mniej:-)

Sa dwa ekonomiczne podejściA ALBO Kupujesz tańszy i smigasz albo drożysz i sprzedajesz w dobrej cenie nawet za dwa lata:tak: w sumie drogi wózek można miec w cenie tańszego tylko kase trzeba wnim zamrozić

właśnie oglądam ten "Wasz" słynny wózeka na allegro i powiem że coraz bardziej się ku niemu skłaniam:tak::tak::tak:
a zeszłoroczne modele są niewiele droższe niż ten TAKO:tak::tak::tak:
nawet znalazłam fajną wersję i jest super tylko cena mnie boli...:szok:
LIMITOWANY X-LANDER XA X-BOARD BOY PEŁEN ZESTAW!!

...ten TAKO Jumper X STTF C03 + fotelik wygląda rzeczywiście fajnie, aszczególnie ta cena jest pociągająca:tak:, niestety też nie znam żadnych opini na ich temat.
przez to całe zamieszanie:-D z wózkami na forum, ja też już nie wiem co mam kupić...:baffled: to chyba najtrudniejszy zakup :sorry2:
zastało niewiele czasu a ja już kompletnie z tym wózkiem nie wiem co robić:confused:
...a nie licze na pomoc w sklepie bo oni albo chcą wcisnąc to co nie schodzi albo to co najdroższe:tak:

My mamy właśnie tako jumper fx. Nam się spodobała w nim przede wszystkim stabilność. Ale tak jak dziewczyny piszą każdemu podoba się co innego i należy wybrać wózek taki który nam odpowiada. Ja cały czas chciałam xlandrea a jak poszłam do sklepu i się nim przejechałam to coś mi nie pasowało a tako fajnie się prowadził. Najlepiej wybrać się do sklepu i na żywo pooglądać i wypróbować.

No i racja.. każda mama powinna wybrać to co jej zdaniem jest najlepsze.. dla niej i dla jej dziecka.. ale fajnie znać opinie innych, ja tam potrzebuje recenzji innych mam :-) Osobiście jestem za X-Landerem, choć po głowie łazi mi jeszcze ten cholerny Vector AT :-)którego jednak jeszcze nie widziałam na żywo:-)

Wdłg mnie to najładniejszy wozio jaki kiedykolwiek widziałam:-)
Ale za wysokie progi jak na moje nogi:-)wybrałam tańszy , który też mi się widzi i ma dobre opinie.
Dziewczyny mają rację- dobrze jest poczytać opinie ale tak na serio to zakup wózka to indywidualny wybór. Każdemu pasuje co innego, i każdy czego innego od wózka wymaga

A to mój typ- już kiedyś wrzucałam linka ale co tam...
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Classic + Maxi Cosi CITI 2010dostawa w Polsce 0zł

No i racja.. każda mama powinna wybrać to co jej zdaniem jest najlepsze.. dla niej i dla jej dziecka.. ale fajnie znać opinie innych, ja tam potrzebuje recenzji innych mam :-) Osobiście jestem za X-Landerem, choć po głowie łazi mi jeszcze ten cholerny Vector AT :-)którego jednak jeszcze nie widziałam na żywo:-)

mi ten bebecar wydawal sie strasznie ciezki, ale nie jestem pewna czy bawilam sie akurat "Twoim";-) modelem

reklama
Wdłg mnie to najładniejszy wozio jaki kiedykolwiek widziałam:-)
Ale za wysokie progi jak na moje nogi:-)wybrałam tańszy , który też mi się widzi i ma dobre opinie.
Dziewczyny mają rację- dobrze jest poczytać opinie ale tak na serio to zakup wózka to indywidualny wybór. Każdemu pasuje co innego, i każdy czego innego od wózka wymaga

A to mój typ- już kiedyś wrzucałam linka ale co tam...
..:: BOBO WÓZKI DZIECIĘCE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: FYN 4DS Classic + Maxi Cosi CITI 2010dostawa w Polsce 0zł

ja mam jedo tylko wersja bez skretnych kółek:-D:-D:-D

Do góry