reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

reklama
Od dzis w Lidlu sa ubranka dla maluchow: body, rajstopki, bluzki, dzinsy, sweterki, bluzy.
Ma byc tez jakas ksiazeczka z puzzlami i inna z okularami 3d

Dziewczyny rowerek czy orbiterek ??

Biore sie za siebie za powaznie i chce nabyc jedno do domu bo silownia raz za drogo dwa nie mam czasu na nia ??

Co polecacie a moze ma ktoras do sprzedania ??

Dziewczyny rowerek czy orbiterek ??

Biore sie za siebie za powaznie i chce nabyc jedno do domu bo silownia raz za drogo dwa nie mam czasu na nia ??

Co polecacie a moze ma ktoras do sprzedania ??
Zdecydowanie orbitrek, ale patrz by koło zamachowe miał powyżej 7kg.
Na orbitreku pracuje 95% mięśni.
Na wypasionym rowerku stacjonarnym kettlera w Niemczech jeździłam regularnie i efekty mizerne.

Pytanko: czy któraś z Was coś słyszała w temacie dobrej ceny na Balneum do kąpieli? Oiliatum nie działa ostatnio na Bartka skórę w pożądany sposób, na Musteli to ja pójdę z torbami (chociaż przyznaję bez bicia, że świetna jest i mogę czołobicie pochwalne uprawiać... tylko dlaczemu (jak to ma w zwyczaju mawiać Kublek) jest tak upiornie droga??? Więc pozostało mi Emolium lub Balneum. Promo poszukiwana :-)

Zdecydowanie orbitrek, ale patrz by koło zamachowe miał powyżej 7kg.
Na orbitreku pracuje 95% mięśni.
Na wypasionym rowerku stacjonarnym kettlera w Niemczech jeździłam regularnie i efekty mizerne.

Racja.

Z rowerem stacjonarnym jest tak, ze trzeba spedzac na nim przynajmniej 45 minu robiac cwiczenia podczas jazdy - a nie tylko siasc i pedalowac... No i najlepiej robic tak 5 - 6 dni w tyg.

Znalam kiedys zapalonych spinningowcow - ci, ktorzy zaczynali pedalowanie z kilkoma kg do zrzucenia, zrzucali je przy jednaj sesji dziennie. Jedyna osoba, ktora na spinningu i masazach wyszcz. zrzucila troche ponad 10 kg - byla babka, ktora robila 2 sesje dziennie.

to jak już wypłynął temat orbitek czy rowerek to tez mam pytanie.
A. chce zrzucić brzuch. Ćwiczy A6W, robi sobie pompki, macha troche hantlami (żeby ręce wzmocnić), ale od jakiegoś czasu waga mu stoi i ruszyć w dół nie chce :no: i to trwa już jakieś 3 m-ce. Myśli o zakupie rowerka właśnie... mam mu wybić rowerek na rzecz orbiteka??
A co byście mnie poleciły? Mnie zależy tylko na tym żeby skóra brzucha się trochę zbiegła i jakieś mięśnie wykształciły zamiast tego fartucha który mi zwisa i wqwia...

reklama
Aga, cwicz A6W - tez musze znow zaczac i wreszcie skonczyc, a nie skapitulowac po 4 tyg (tyle, ze dla mnie to nie tyle trudne cwiczenia, ile nudne). No i ja bym rowerka nie kupowala, bo jak mowie - bez sklonow, wznoszen sie i opadan na rowerku w odpowiedniej sekwencji - tak rowerek psu na bude. Jasne, mozna go potraktowac jako sprzet do kardio, przed zasadniczym treningiem na silowni na przyklad...

Do góry