reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

My mamy do odebrania takie sanki dla Olki tylko nie ma kiedy po nie jechac do grudziadza :( czekaja takie na Olke rozowe, bez mufki i bez kory ale ze zwyklym spiworkiem:tak:
musimy wymienic bo te ktore mamy maja za plytkie oparcie i olka z nich wylatuje na boki :( na szczescie w tym Grudziadzu znajoma pracuje i dostaniemy je za duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo nizsza cene:)
sanki sa suuper wg mnie, bo ja np musze obserwowac mala ze wzgledu na sonde, a te sanki mozna pchac:) i tez bez skrepowania bede ich uzywac, zreszta juz sa wyprobowane bo kolezanka ma takie:)

reklama
Dziewczyny bardzo fajną rzecz zamówiłam razem z tą walizką Trunkie.
Jest to płytka DVD z bajką edukacyjną (z możliwością wyboru języka) i śliczna pacynka Julia.
Maja była padnięta więc tylko trochę bajeczki obejrzała, ale mi się bardzo podoba.
2081045759

**DVD ZACHOWANIE 5 kreskówek K's Kids + Julia (MJ) (2081045759) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Walizeczka jest fajowa :)

Dzieczyny nie wybiera sie ktoras do jakiegos CH ?? Potrzebuje bluzke zakochalam sie w niej a u nas nie ma rozmiaru ???

Też mamy sanki nie tylko z opcja ciagniecia ale i pchania-polecam. W niedzielę wyprobowalismy je pierwszy raz i Pola miała nie tylko frajde ze zjezdzania z górki ale też z samodzielnego pchania janek.
No a już o totalnej konsternacji na ulicy i na górkach nie wspominam ... angole z pełną zazdrością patrzyli na nasze sanki, sami posiadając jedynie takie plastikowe badziewia hehe

iza tak jak Ci pisałam na kom - nie było a po indeksie nie mogłam sprawdzić bo pani miała problem z komputerem - dzisiaj zajde i jeszcze dopytam

reklama
Do góry