reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Elma dokladnie taka moskitiere mam zmaiar kupic (tez biala) jestes z niej zadowolona? jak tam po "zmacaniu"?[/quote]

Właśnie czekam na paczkę (w poniedziałek powinna dotrzeć) jak dojdzie to wam napiszę jaka jest po "zmacaniu".;-)

reklama
Co do komody to my sobie zamówiliśmy u gościa, dokładnie taką jaką chcieliśmy. Tylko że będzie potężna wys 110, szer 90, gł 60. Fronty z mdf, żeby pasowały do mebli. Koszt 650 zł. Jutro ją będziemy mieli.

My szukalismy komody sosnowej. Też mieliśmy problem z wymiarami, bo pokój niewielki a w nim duze łózko i łozeczko. Ceny sosnowych komód wolają o pomste do nieba. jak byliśmy w Praktikerze to zobaczyłam sosnowe deski i jak pomyslowemu Dobromirowi wpadl mi do glowy pewien pomysł.. a mianowicie pomyslałam sobie, ze chłop mojej siostry to taka złota raczka, zadzwoniwszy do niego - i powiedział ze bez problemu zrobi nam taką jak chcemy. Wymierzylismy wiec wszystko, rozrysowalismy co i jak chcemy w srodku, wymyslilismy sobie, ze w tej cenie co sklepowa komoda my bedziemy miec juz wieksza szafe, wymyslilismy przesuwane drzwi zeby zajmowała mniej miejsca.. wysłalismy projekt mailem i czekamy :-D On sie zatroszczy o materiał, zrobi tak, zebysmy mogli sobie tylko poskladac i wysle nam z poludnia na polnoc kurierem :-D :tak:

Abeja super szwagier złota rączka to jest to :) ja właśnie zrobiłam rachunek sumienia i od 30 października do przed chwili - wydałam :szok: :szok: :szok: 187zł na zakupy allegro (oczywiście wszystko konieczne :zawstydzona/y: :-p tak się będę tłumaczyć :))no rożek, pościel, prześcieradełko, okrycie kąpielowe, troszkę ciuszków ... :happy: :baffled: któraś z Was kiedyś mądrze napisała - zablokujcie mi to allegro!! - zdjęcia jak się odrobię w układaniu :) no ale zadowolona jestem że hoho :tak: ;-) :-)

dziewczyny macie jakiegoś fajnego sprzedawcę do polecenia - pościeli od razu z wkładem? kupiłam jedną poszwę - i tak wydumałam że brakuje mi wkładu :zawstydzona/y: :-p :laugh2: ech ta ciąża to dodaje inteligencji nie ma co :dry: :baffled:

asiorek DARLAND albo MamaTato. Ja bede chyba zamawiać od tego drugiego. Sam wkład tez ma. :)

Skakanka :-) chyba mi sie poszczescilo :-) wlasnie znowu zrobilam zakupy, nawet nie chce liczyc ole na allegro poszlo!! ale bedzie ze 300 zł :-( i to jeszcze nie koniec :-)

reklama
Asiorek ja kupowałam od tego pana, znaczy moja koleżanka przez moje allegro i pościel super:tak::-) Mam ją w domu jest pożądna,gruba i naprawde ładna:-)
Ona kupiła wzór nr 6
Mi osobiście podoba się wzór nr 1,2,3,5 i 7

Do góry