reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

super cudeńka Karlam i nieźle wylicytowałaś :) fajne ceny - najbardziej w moim stylu ta pierwsza aukcja z tym niebieskim kombinezonkiem - miodzio :tak:

reklama
ja dzisiaj kupilam dwa ręczniki z kapturkiem, szczotke+grzebyczek do włosków, nożyczki+obcinacz do paznokci (canpol), 3 czapeczki pokąpielowe, dla siebie wkładki laktacyjne (chyba niedługo zaczne nosić, bo brodawki już mam cały czas wilgotne:szok: ). płatki kosmetyczne i patyzki do uszy dziecięce. i proszek Jelp. ciekawe czy wystarczy jedno opakowanie (2,4kg) na popranie tych wszystkich rzeczy:confused:

dzieki dziewczny :-) ja jestem bardzo zadowolona z tych zakupow a niebieski kombinezon jest boski :-)

Elu widze ze juz nieduzo Ci do kupienia zostalo :-) ja narazie nic dla siebie nie kupuje, ani kosmetykow dla dzidzi bo narazie nie mam gdzie tego trzymac :-( szukam jakiejs fajnej komody w miare taniet, no takiej do maks 300 zł, najgorsze jest to ze potrzebuje komode o konkretnych wymiarach (wys okolo 85 cm, glebokosc maks 40 cm i dlugosc okolo 120 cm) ciezko taka znalezc w przyzwoitej cenie :-( chyba zlece jej wystruganie ;-)

Karlam, ja zajełam dwie pólki w mezowej dokumentnej szafie :tak: :-p. itam składuje wszytsko. komode zamawiamy w przyszłym tygodniu. jak już sie pojawiu nas w mieszkaniu, to zaczne robić pranie i układac wszytsko w komodzie.
a do kupienia jeszcze wbrew pozorom troche zostało. z ubrankowych to tylko rekawiczki niedrapki. i wszystkie kosmetyki. a reszta to już droższe sprawy:baffled: (grubiutki kocyk, pościel, mebelki, wózek, fotelik, przewijak, wanienka+stojak, i dla mnie satniki do karmienia i jeszcze jedna koszulka do karmienia).
drogi interes to dziecko:eek: . ale kochany:tak:

a co do komody, to nie wiem jaki styl cię interesuje. zobacz tutaj, mają całkiem przyzwoite ceny, wygląd tez niczego sobie. dzisiaj kupilismy od nich biurko
Meblomaster - producent mebli

My kupiliśmy już wózek, pieluchy (takie malutkie), rożek, husteczki wilgotne (były w promocji z małym pudełeczkiem wyjazdowym) pościel (wkład), 3 częściowy komplet pościeli), baldachim (biały z tiulu żeby mi do wszystkich pościeli pasował), stelaż do baldachimu, a dla mnie - ogromne podpaski i wkładki laktacyjne. No i jesteśmy kompletnie wypstrykani z kasy:zawstydzona/y:. Dzisiaj się dowiedziałam że koleżanka ze Szwajcarii szykuje dla mnie paczkę już nie mogę się doczekać!!:-D

MOSKITIERA-BEZPIECZNY SEN TWOJEGO DZIECKA DARLAND (134951993) - Aukcje internetowe Allegro

Ubranek mam mnóstwo po mojej bratanicy i łóżeczko też dostanę od brata. Jeszcze muszę spytać kolegę z Niemiec czy ma jakieś zbędne rzeczy po swoich córeczkach. Największe wydatki już za nami, no jeszcze fotelik trzeba kupić ale to za 2 tygodnie jak Oliver pensję dostanie.

Elżbietko kurcze jest tam taka komoda idealna dla nas, ale nie pisze ile kosztuje no i firma jest w Warszawie czyli od nas daleko :-( nie wiesz czy oni przesylaja meble czy trzeba jechac?

Elma dokladnie taka moskitiere mam zmaiar kupic (tez biala) jestes z niej zadowolona? jak tam po "zmacaniu"?

Jejku, jak piszecie , że tyle już macie, to ośmielam się do dalszych zakupów...
Jeszcze nie zbadałam czego mi brakuje , bo mam dosyć mało...

Dla siebie kupiłam wkładki lakt., podkłady bellax2, jedną koszulę do karmienia (super jest, z tygryskami z kubusia- u góry kopertowa, a nie rozpiana na guziki i tez łatwo wyjąć pierś...), no i mam stanik jeden do karmienia....

Piersi trochę mi podrosły i stałam się czuła na ucisk, więc kupiłam od razu stanik do karmienia większy, ale b. ładny....drugi planuję kupic jakis prosty, delikatniutki do spania, bezszwowy...widziałam taki jeden ( i mierzyłam...) krój zwykły , ale jaki wygodny, materiał poprostu ekstra...ale cena tez niezła-120 zł....przesada...

reklama
Do góry