reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Ja kupie albo Jelpa albo Lovele, ostatnio nawet w Tesco w promocji byla, jedno opakowanie 1,8 kg + drugie takie za pol ceny. Niestety nie pamietam za ile, ale sie oplacalo, bo faktycznie bylo sporo tansze. :tak: Jeszcze jest ta promocja no i wlasnie w sobote chcemy na zakupy jechac. :-)

reklama
Wy to macie jeszcze tyle zapału.......... ja przy Emilce nienadązałam z praniem i prasowaniem.......:no: :baffled: a jak widziała żelazko i sterte prania to zorbiłabym wszystko by zwiac z domu i tego nie widzieć.......:wściekła/y: Normalnie nie dawałam rady...........:no: A przy dwójce to juz w ogóle nie wiem jak to będzie...............

MariaOla Jelpa, ale taki bez płynu do płukania tkanin, bo są jeszcze takie 2w1. Ale wszystkie moje koleżanki mówiły, że te proszki dla dzieci to już tak zmiękczają tkaniny same w sobie, że płyny są nie potrzebne. Więc po co wydawać na nie jeszcze kupę kasy. Jak wypiorę to się okaże czy miały rację :-)

Ja chyba kupię Lovelle. Wszystkie moje koleżanki dzieciate (a nie jest ich w sumie wiele) narzekaly na Jelpa, ze wyskoczyly po nim dzidziorkom jakieś wysypki, uczulenie.. Wiadomo, nie jest wcale powiedziane ze kolejnemu dzidziorkowi wyskoczy, ale.. wole dmuchac na zmine. :eek: Ciekawe co bedzie jak mi ktos powie coś zlego na temat Lovelli :-D

o rany tak to jest gdy sie budze a maz zostaje w domu, to na BB siadam kolo poludnia i teraz nadrabiam :-) ja prac bede jak dostane proszek, a kiedy dostane to nie wiem bo mam nadzieje dostc go od ciotki z dojczlandu :-)
Monika niezla ta Twoja wyprawka :-) ja nawet polowy z tego nie mam, narazie nic nie dokupuje (o rany ale klamie, wczoraj kupilam na allegro koplet czapka, szalik , rekawiczki i mam cos jeszcze na oku - ale oficjalnie to juz nie nie kupuje :-D :-D ) juz sie nie moge doczekac tej paczki!!!!! :laugh2: :laugh2:

Ja sie tez zastanawialam na platkami mydlanymi, bo ponoc najmnije uczylaja, ale kurcze raz, ze cenowo to wychodzi prawie na jedno, bo tych platkow to w tym opakowaniu tyle co nic, to jeszcze wogole to nie pachnie, zeby nie powiedziec, ze dla mnie to one smierdza. No i jakos nie wiem, ale czy te platki to sie tak dokladnie wyplucza z tych ubranek w pralce?? Recznie to jeszcze ok, bo bym plukala ile wlezie, ale w pralce?
Prala ktoras z mam z platkach?

reklama
A moja siostra powiedziała mi, że powinnam jeszcze dokupić do tego 4 body z długim rękawem lub 4 koszulki. Kurczę, nie wiem co teraz zobić?

Do góry