reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Czytałam że róznice do dwóch tygodni są wtedy gdy liczy się ciążę od om i stąd te różnice. Jednak w moim przypadku ciążę liczymy od początku od zapłodnienia. Dziękuję bardzo za pocieszenie. Przepływy nie mam pojęcia czy sprawdza na każdym usg, nic mi nie mówi, sprawdzane były na pewno na tym genetycznym, ale już wtedy jak patrzyłam na usg wczoraj dziecko wydawalo mi się za małe, a lekarz z kolei wtedy powiedział, ze wszystko w normie, dostałam opis badania i faktycznie choć dziecko mogloby być większe o te 0,5cm to poza tym wszystko mi wyszło dobrze. Teraz jednak się zastanawiam czy lekarz na każdym usg sprawdza przepływy i czy jeśli to robi to jest jakiś opis tego? Czy po prostu patrzy tylko jak u mnie na dziecko, ogląda, mówi że wszystko w porządku i usg dostaje tylko z crl i bpd?

Do góry