reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mała kość nosowa 20 tydz.

IlaDusia

Fanka BB :)
Witam. Jestem po 2 badaniach prenatalnych. Do tej pory wszystko było dobrze książkowo można powiedzieć. Dziś lekarz zaproponował aminiopunkcje ze względu na małą kość nosową. Jestem przerażona czy ktoś miał podobną sytuację ? Na pierwszych badaniach cytuje że lekarz powiedział na to chwilę absolutnie zdrowe dziecko. Nie wiem czy robić te amino..
Kurcze mój mąż bagatelizuje sytuację ale ja jestem pełna obaw i wpadam w histerię ...

reklama
Ja bym skonsultowała z innym lekarzem. Swoją drogą gdzieś już byl na forum podobny wątek, że też lekarz którąs dziewczynę nastraszył, tymczasem ta kośc nosowa na etapie połowkowych już nie jest tak istotnym czynnikiem jak na pierwszych prenatalnych. Może po prostu dziecko będzie miało mały nos.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry