Witam się słonecznie ;-)
ależ mróz był rano
poniżej zera było jak jechaliśmy do pracy
skrobanie auta to ostatnio normalność ;-)
napiszę tutaj, zawalona jestem robotą, nie mam czasu rozbijać się na dwa tematy ;-)
jak już wczoraj pisałam ;-) wizyta wczorajsza udana, chyba trafiłam na taką panią doktor jaką szukałam ;-) przypadła mi do gustu ;-) wpływa uspokajająco na mnie ;-) natłumaczyła mi wszystko ;-) zwróciła uwagę na wagę urodzeniową Mrówka (4100, urodzony co do dnia). Od razu spytała o cukrzycę w rodzinie, oczywiście mój tata miał
tyle, że krzywą cukrową miałam akurat idealną
teraz mam zrobić glukozę na czczo ze względu na obciążenia genetyczne ;-) tsh też ze względu na obciążenie genetyczne (po mamie i tacie) ;-) i toxoplazmozę muszę zrobić, przy Mrówku miałam małe problemy z toxo (zarażona nie byłam, ale wszystko wskazywało na to, że krótko przed ciążą zaliczyłam toxo). No i morfologia, mocz ;-)
Serducha nie widziałam, gdybym przyszła za góra trzy dni to bym widziała ;-) generalnie fasolka zagnieździła się głęboko, ciężko było dojrzeć dokładnie ;-) ale delikatny zarys widziałam
tak jak pisałam 7,26 mm, co wskazuje na 6w4d (plus minus 4 dni)
Gdybym tylko chciała, mogę dostać zwolnienie, by te mdłości przejść w domu ;-) ale się nie zgodziłam na to ;-) powalczę w pracy ;-)
Następna wizyta prywatna za 3 tygodnie (22.10) ;-) chyba, że coś z wynikami będzie ;-) to mam sms kontaktować się z panią doktor ;-)
Z mdłościami walczę ;-) i to dobrze walczę! Imbir pomaga
tak liczę ;-) rano odruch wymiotny męczy, ale jakoś z tym daję radę ;-) znalazłam specyfik, który pomaga, więc w niego wierzę ;-)
Tylko ten posmak w ustach mnie najnormalniej wqrwia
Moja fasolka kocha bułki z masłem i kiełbachą krakowską
mogłabym zajadać się tym non stop ;-) wczoraj nawet na kolację to zjadłam ;-) dzisiaj na pierwsze śniadanie również ;-) wczoraj też
BĄBELKU & STRACIATELLA zdrówka dla starszych pociech!
NANA7MA troszkę szybko ta płeć stwierdzona ;-) z tego co kojarzę, do 11 tygodnia zarówno siurak jak i siurka wyglądają bardzo podobnie ;-)