reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
*Bąbelek* - wiedziałam:-D Gratulacje!

pat&mom - bardzo chciałabym, żeby była dziewczyna. Nie wiem tylko dlaczego mówiąc o fasolce, mówię "ON" :szok:
Tak jakoś nieświadomie. Podświadomie?

pat&mom - bardzo chciałabym, żeby była dziewczyna. Nie wiem tylko dlaczego mówiąc o fasolce, mówię "ON" :szok:
Tak jakoś nieświadomie. Podświadomie?

Też tak mamy ! Albo fasolka albo junior, ale to bardziej męskie odnośniki. Chciałabym tego syna, bo nigdy nie lubiłam czesania kucyków i plecenia warkoczy, ale jak będzie trzeba to trzeba bedzie polubic :D

*bąbelek* super!!! Gratulacje :-D Na kiedy masz termin w takim razie (oczywiście w przybliżeniu)?

Ja po cichu liczę na chłopca, mąż by chciał potomka. Mi osobiście jest to obojętne, a w sumie większą wprawę mam przy dziewczynkach. Małych chłopców jeszcznie nigdy nie "obsługiwałam" :-D

pat&mom - a ja odwrotnie, marzę o dziewczynce :-)

Co będzie to będzie...
Powiem wam, że w pierwszej ciąży jakoś bardziej to wszystko przeżywałam. A teraz? Mam tyle innych spraw...

Wczoraj znalazłam śliczne białe sandałki w rozmiarze 19 ! Kupiłam dla Matyldzi - tak miała się nazywać nasza córka, która okazała się synkiem. Imię wybierał mąż, ale teraz już się na to nie zgodzę. :rofl2: Przekupił mnie pizzą cwaniak jeden.

.. wracając do tych bucików... Może kiedyś będzie mi dane posiadanie córki, której założe je na swoje małe stópki :happy:

Czytam też te wasze obawy o to, że nie ma objawów ciąży.. że mdłości zniknęły... JA TEŻ ICH NIE MAM! i nie wiem czy mam sie martwić? Czasem delikatnie mnie zamdli, ale to nie to co było...

Bąbelek - GRATULACJE!!!!

Ostatnia edycja:
Z objawów typowych dla ciąży występuje u mnie notoryczny ból głowy i wzmożona senność. Czasem mi niedobrze na widok jakiegoś jedzenia. Ale codziennych wymiotów nie mam, poprzednio zresztą też nie miałam. Każdy przechodzi to inaczej :) Bez obaw.
Z imieniem mąż zgadza się prawie na każde, które zaproponuje - faceci ;/

A co do wyprawki, najchętniej zaczęłabym już! ale to stanowczo za wcześnie. Chociaż te malutkie rzeczy są wszystkie takie ładne ! :szok:

Stracietela mówiłam że do WAs wróce!:-)

Sorki , ale na razie nie widzę co kto pisze taka jestem podjarana ....

Ostatni @ miałam 25 sierpnia więc termin wypada gdzieś ok 31 maja chyba :) kalkulatory różnie wskazują

Ja w pierwszej ciąży czułam , że bede miała syna, i wszyscy mówili że tak ładnie wyglada- bedzie syn. Oczywiście mam córkę, więc moje przeczucia się nie sprawdzają w ogóle :-)

Teraz to jest mi zupełnie obojętne- będzie synek- super będzie parka a jak druga córka też bardzo fajnie- byle zdrowe ;-)

Ostatnia edycja:
Hej!

Lena - to trzymam kciuki za twoją fasolkę. I fajnie, że humor lepszy ;-)
iwonaimaja - ja swojemu też tak powiedziałam i też podjechaliśmy, tylko później musiałam odpokutować. Ale za te ich panierkę, mogę cierpieć .
Bąbelek - gratulacje, czy zostajesz z nami ;-)

Mała usnęła, forum nadrobione to trzeba się brać za prasowanie :-(. Dzisiaj mamy wychodne i idziemy na urodziny kolegi, nie wiem jak ja tam wysiedzę, jak w domu o 21 30 już na oczy nie widzę, no cóż trzeba dać radę i chwilę posiedzieć.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i pewnie jutro zajrzę do was.

Miłego dnia ;-)

ps. Straciatella - z przeżywaniem ciąży to chyba większość tak ma, że druga to już żadna nowość i aż tak człowiek się nie ekscytuje. Oczywiście martwi się czy będzie wszystko ok, ale to nie to samo jak przy pierwszej - no przynajmniej ja tak mam. Może przez to, że już jest zajęcie przy pierwszym dziecku ;-)

reklama
ania, super że nas odwiedziłaś :)

i wszyscy mówili że tak ładnie wyglada- bedzie syn
Ja w pierwszej ciąży miałam straszną ilość krostek na twarzy, szczególnie na czole. Cieszyłam się, że mam grzywkę. Wg takiego gadania, to u mnie powinna być wtedy córka, a własnie jest synek. :)

Babelek, gratulacje :)

Do góry