reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

witam nowe majówki :tak: :tak: :tak:

troszku mdli mnie :sorry: paskudność ;-) marzę o coli :-D
obiad dzisiaj z głowy ;-) zamawiamy pizzę ;-) a co, czasami można od garów odpocząć :tak: ;-)

reklama
Witam nowe majoweczki az się boje jak dojdzie do porodow to będzie problem w szpitalach

a tak apropo szpitalów mieszkam obok szpiatala a tam remontują parking i bierze mnie bo co przyjedzam do domu to trzeba miejsca parkingowego szukac bo ludzie zajmują te nasze pod blokiem już dzisiaj miałam ochote dzwonic do wspólnoty żeby tutaj cos zrobili bo przecież nie ma gdzie aprkowac samochodow najgorzej jak sa jakies zakupy to targaj je sobie na dodatek mieszkam na 3 piętrze bz windy

O wizycie napisałam w odpowiednim wątku. A teraz zeżarłam całą milkę popiłam sokiem grejpfrutowym i jestem w 7 niebie. Zaraz lece zrobić na obiad zupkę ogórkową:)
Witam nowe majówki fajnie bo nas co raz więcej:)
Miłego dnia:)

Zgadza sie to mój rok urodzenia.
Dziękuję wszystkim za miłe przwitanie.

Ja jak narazie mam dziwne zachcianki potrafię łączyć pikantne przegryzki ze słodyczami.

Pierwsze USG wyszło prawidłowo ale niestety w związku z tym, że przeprowadziłąm sie do nowego miasta kilka miesięcy temu nie mam jeszcze zaufanego lekarza. Polecana Pani ginekolog nie zrobi a na mnie niestety dobrego wrażenia więc szukam dalej....

Takie to moje poczatki....

Joasiu mam podobny problem z lekarzem, gdyż babka do której chodzę nie robi dobrego wrażenia jeśli chodzi o prowadzenie ciąży, nic mi nie che mówić, jakaś dziwna jest więc też szukam.
Jestem ze Śląska jeśli któraś z Was ma jakiegoś fajnego gina czekamy z koleżanką na info :)

reklama
Do góry