reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

martyna ojjj tak prawdziwych poznaje się w biedzie...u mnie też okazały się pseudo "przyjaciele" ale tak to już jest z tymi ludźmi...
Odnośnie lekarza że Ci nie podał...nie masz zapisane w karcie ciąży? Powinnaś :-) No i czekam na zdjęcie tego kącika bejbika :-) a z serduchem to różnie bywa mimo wszystko myśl pozytywnie :*

iza_marta no ale się rozerwałaś przynajmniej :-)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja znowu po ciężkiej nocy, jakieś koszmary znów miałam...dostałam jakiś mandat za wypożyczenie wózka inwalidzkiego :szok: potem gdzieś dom babci mi się śnił...ehhh nie lubię takich snów bo zaś coś się dzieję...:-(
Przewracałam się z boku na bok rano, bo wczoraj wyjątkowo wcześnie poszliśmy spać jakoś po 22 :-D wiedziałam że to nie wróży dobrego, ale już nie daliśmy rady siedzieć...
Ja już po śniadanku i kawce...luby gdzieś pojechał do znajomego pomagać. Słoneczko mega mega mega zagląda przez okno, aż chce się żyć. Zaraz zabieram się za prasowanie choćby nie wiem co :-p
No i dzisiaj 2 razy się zgięłam rano ze skurczami...szybkie ale jak bolesne :no:

reklama
Anitka a moze zmien chleb? Ja jem probody z Buczka i cukier mam w normie. Moge jesc duzo roznych rzeczy i cukier jest ok, ale jak tylko zjem jakis inny to od razu masakra! Tylko ten Probody jest drogi :(.
Szczerze Ci wspolczuje i strasznie mi przykro, bo ja tez sie zawsze stresuje.
Kochana, zmieniłam chleb. Kupuję już tylko w sklepie ze zdrową żywnością i nadal nie jest dobrze...ręce opadają...
Najgorsze jest to, że po daniach, gdzie miałam dotychczas niski cukier teraz mam wyższy :/ Nie wiem o co chodzi :/

diabliczko w karcie nie mam ani jednej danej dot. usg. Wypełnia jedynie te rubryczki związane z każdą wizytą ale to też jakimiś hieroglifami i praktycznie wszystkie wyglądałyby tak samo gdyby nie inne wyniki z krwi i moczu :dry: A bejbikowe łóżeczko uwiecznię później jak wypiorę ochraniacz i pościel (strasznie śmierdzą). Na razie stoi takie gołe tylko z materacem. A przepraszam, w środku siedzą jeszcze 3 maskotki ;-)

Aśku mi też się nie chce gotować. Tzn. gotować mogę ale jak już wymyślę co :-D Dla mnie najgorsze jest właśnie to wymyślanie - co by tu dzisiaj... Na szczęście wczoraj zrobiłam łazanek na 2 dni i jeszcze mam spokój :tak:

Pogoda coś się pomyliła. Napaliłam się wczoraj oglądając prognozę na tvnie. 17 stopni i piękne słoneczko. A tu mgła, pochmurno i chłodno. A miałam wstawić ostatnią turę dzieciowego prania (zakupy mojej mamy i siostry :-D). I wyprać ręcznie ten nieszczęsny ochraniacz. Może jeszcze się poprawi? Znając życie to pewnie dopiero pod wieczór :-D

Witam i ja sobotnio.
Pije wlasnie kawkę na balkonie i korzystam ze słoneczka, pięknie jest.
Dziś mam powera czuje to, wiec po kawce zabieram sie za gołąbki i prasowanie reszty :)
Miłego dnia majóweczki :)

Wichurka ale Ci dobrze! Tez bym zjadla golabki, ale wstyd sie przyznac nie umiem ich robic i nie wiem jak. A czy moglabys mi przeslac przepis? Bylabym bardzo wdzieczna!!!

Martyna u mnie w lozeczku lezy wszystko co jest mozliwe, az wstyd sie przyznac ;). Ale za chwilke kawka i do sprzatania ;).

Anitka strasznie mi przykro! Bardzo chcialabym Ci jakos pomoc i napisac cos madrego, ale nawet nie wiem co. Jestem z Toba myslami, bo sama wiem jakie to jest irytujace i zapewne duzo Cie kosztuje nerwow :(. Sciskam Cie mocno!!! Trzymaj sie Kochana i pamietaj, ze cukrzyca ciazowa konczy sie z momentem urodzenia dziecka. Juz niedlugo zostalo ;).

:-D chłopcy pojechali na żużel (gdybym wysiedziała, to też bym pojechała ... ), wiec dzisiaj obiad mamy przesunięty na prawie kolację ;-) wracając ze stadionu mają kupić pizzę :-p więc dzisiejszy obiad będzie jutro ;-) i problem z głowy :-D

mgła też była :eek: ale około południa poszła i wyszło mega słońce :-D

w lumpku byłam ;-) oprócz zdobyczy dla Juliana, kilka rzeczy dla Antka :tak: super udany poranek ;-) tylko dla nas nic nie przeglądałam, bo już mi się nie chciało :laugh2:

Witam dziewczyny :)
Ile czasu Wam zostalo zeby poznac Wasze pociechy przytulic ich i ucalowac? :)

Ja jeszcze 6 tygodni :) :) do ciecia cesarskiego (a normalnie to 8)

P.S. Nijak nie moge dodac swoj profil do grupy majowek :( sad :(

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Ostatnia edycja:
reklama
Hej kobiety co u Was? :-)
Wichurka - kawka na balkonie w słońcu to jest to!!!!

Jadłyście już arbuza? Ja wczoraj w Biedrze zakupiłam i już go prawie nie ma. Mogłabym się nim smarować.
I tak zrobiłam to - wstałam wczoraj z rańca ubrałam się i pojechałam zrobić zakupy dla synusia i do pokoi dla reszty rodzinki. Ale miałam frajdę. Zaczęłam się bawić w dekoratora. Super odjazd. Dziś jak wstałam to wyrzuty sumienia prawie mnie zabiły( bo "piniondze") ale się nie dałam i zapowiedziałam sobie, że dalej wio do przodu i nie ma to tamto :-D Normalnie powklejam zdjęcia jeśli znajdę kabelek.

Jak tam Wasze pociechy? Jak Wasze samopoczucie? Mi też zostały jakieś jakieś 4 długie tygodnie ale obstawiam dalej, że kwiecień to TEN miesiąc.

Ja chcę na motocykl :-(

Ostatnia edycja:
Do góry