blondynka28
Fanka BB :)
Doświadczone mamy, jakie prześcieradło lepiej kupić frotte czy 100% bawełniane. Jak uważacie. Na lato skłaniam się ku bawełnianemu ale sama nie wiem.Dzieczyny ja też już dziś nic nie oglądam nie czytam. Mąż bez pracy wysłali na urlop bezpłatny, a później zwolnili bo to ma potrwać 8-12 tyg to pracodawcy nie opłaca się trzymać ludzi ogłosi bankructwo i lepiej na tym wyjdzie. Wyjsc nie można, ja połowy rzeczy nie mam. Daleko od rodziny. Moi rodzice juz sa po 70 , a ciągle maja gości... szlag mnie trafia jak nikt nie respektuje tego co jest z góry narzucone. Jestem tak wściekła na moja siostra niby Pani pedagog , a z całą rodzinka chodzi do rodziców mama ma słabe serce w razie porodu będę musiała dzwonić na pogotowie bo przecież teraz nikt z Polski nie przyjedzie do mnie żeby synka pilnować. Sami na siebie skazani jesteśmy. Zwariuje, czekam z zamawianiem łóżeczka i nosidełka na ostatnią chwilę bo mam nadzieję ze otworzą granicę do tego mają i mąż przywiezie nam po synku. No nie wiem gdzie tu pozytywy. A jak widzę jak to idzie lawinowo we Włoszech i końca nie ma to juz w ogole dramat ...
Mnie też ta sytuacja dołuje. Problemy z wizytami, badaniami a do terminu jeszcze 7 tyg. Jak to przeżyć teraz końcówka ciąży i takie stresy przeżywać. Liczyć tylko na to że w maju się to uspokoi i wróci do normy , ale wie jak dalej się rozwinie sytuacja. Zakaz odwiedzi. Nikt nic nie może dowieźć. Ojciec zobaczy dziecko po 3-4 dobach dopiero przy wyjściu ze szpitala my matki będziemy razem z dziećmi swoimi a co mają zrobić nasi faceci. Mój w domu napewno miejsca sobie nie będzie mógł znaleźć.
Ostatnia edycja: