Ewa konewa
Zaciekawiona BB
Ja też koniecznie wezmę coś do jedzenia torebkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie dziwie się - ja też ostatnio na czworakach się doczłapałam do sofy. Masakra ze stresu nie zjadłam i prawie padłam. Zapomniałam Wam mówićWeź ze sobą wodę i jakaś kanapkę coś do przegryzienia od razu po. Żebyś bezpiecznie wróciła lub niech ktoś z Toba pojedzie. Ja po ostatnim upadku w sklepie jestem przewrażliwiona trochę już.
Miedzy 20 a 22 tygA powiedzcie mi proszę bo ja już nie pamietam to połówkowe usg to kiedy najlepiej robić? Bo to tez genetyczne jest tak?
Ja na pewno też od razu po pobraniu wcisne w siebie jakieś szybkie cokolwiek. U mnie labo czynne od 7. Jeżeli chodzi o kolejkę, to jeszcze nie wiem jak to wygląda, czy ciężarne mają pierwszeństwo, bo na początach ciąży nawet o to nie zapytałam, czułam się ok i wyczekalam swoje w kolejce. Podejrzewam jednak, że jak jutro będę się mega źle czuła to w trosce o to, żebym sama nie zjechała podczas oddawania krwi po prostu zapytam o to pierwszeństwo wcześniej w gabinecie i najwyżej skorzystam nawet nie zwracając uwagi na naburmuszonych później pewnie ludzi którzy będą przede mną
Jak następnym razem będziesz robić, zamknij oczy i skropl troszkę, wymieszaj. [emoji1787][emoji1787][emoji1787] Hihi.
Zobaczysz, nie będzie czuć tłuszczu! A będą pyszne, miękko, chrupiące
Ja wcinam jakbym nigdy nie jadła [emoji23][emoji23] albo sok z nich pije, tak na zmianęDzieczyny jecie pomarańcze? Niby 1 na tydzień żaden problem, ale zgaga moze byc gigantyczna... nie pamiętam czy jadlam w pierwszej ciąży
Super !!Ja już po wizycie. Wszystko w normie i dzidzia super fikala cieszę się że już po uff.. Gratuluję też wszystkim wizytujacym