Ja na 9.00Na 9:45
Ile płacisz ? Mi powiedzieli że z combined test 230€ w pierwszej ciąży dużo mniej placilam...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja na 9.00Na 9:45
Ty 13.11 ja 14.11 [emoji4]
Uwierz, że będziesz wzruszona. Taki widok... naprawdę się nie da tego opisać [emoji4]
Ja w pierwszej robilam w 21 bz u howanesiana to robilam samo iść i z płytą z filmem i zdjęciami płaciłam 90 € ale tam.jest tylko w późnych godzinach l, a nie mam z kim dziecka zostawic. Teraz robię w 18 koło akh za 180 € combi ale same zdj do ręki dostanę bez płyty.Ja na 9.00
Ile płacisz ? Mi powiedzieli że z combined test 230€ w pierwszej ciąży dużo mniej placilam...
Fajnie bardzo pomysłowa ta twoja koleżankaJak lekarz będzie pewny co do płci to ma mi napisać na kartce i zakleic kopertę. Ja owa kopertę dam przyjaciółce i dowiem się na imprezie, która ona organizujetak sobie wymyśliła więc nie protestuje heh
Ja musiałam mieć test pappa bo w programie jest obowiązkowy. Gdybym szła prywatnie to tylko usg o ile wynik dobry.Mnie tylko zastanawia czy każda z Was miała/ ma ten test pappa? I gdzie to sie robi ? Ja sobie nic takiego nie przypominam, miałam po prostu oprócz tych zwykłych USG 3 x genetyczne
To ja dziś mam to samo. Za dużo jak na jeden dzień wzięłam nospe i odpoczywam. Mam nadzieję że szybko przejdzie.Dziewczyny pomocy,
Chyba coś odwaliłam i zaczynam się stresować.
Pojechałam dziś na zakupy i nadźwigalam się takich siat po 15kg. Po jakiejś chwili tak mnie zaczął boleć brzuch, a dokładnie podbrzusze że masakra. Najgorsze że boli nadal i nie wiem co robić, mam się niepokoić ze coś jest nie tak czy to ‚normalne’, że po przeforsowaniu się boli brzuch?
Ja 11.11 mam hihi
Umówiłam sie w klinice w mistelbach. Mój gin mi polecił. Gdzie indziej nawet nie szukalam. Zadzwonilam się umówić na termin i dopiero później mi w rejestracji powiedziała jakie są ceny [emoji85] samo nackenfaltenmessen chyba 120€. Jeszcze się zastanawiam czy robić całość...Ja w pierwszej robilam w 21 bz u howanesiana to robilam samo iść i z płytą z filmem i zdjęciami płaciłam 90 € ale tam.jest tylko w późnych godzinach l, a nie mam z kim dziecka zostawic. Teraz robię w 18 koło akh za 180 € combi ale same zdj do ręki dostanę bez płyty.
Bardzo dużo płacisz.
Słuchaj a to nie jest czasem tak , że jak u nich jests zameldowana do porodu to masz to badanie za darmo? Dopytaj sie bo dziewczyny czasem tak pisaly na Matkach Polkach np w AKH tak jest .Umówiłam sie w klinice w mistelbach. Mój gin mi polecił. Gdzie indziej nawet nie szukalam. Zadzwonilam się umówić na termin i dopiero później mi w rejestracji powiedziała jakie są ceny [emoji85] samo nackenfaltenmessen chyba 120€. Jeszcze się zastanawiam czy robić całość...
Tam nie ma voranmeldung. W recepcji powiedzieli mi ze jak mam 35 lat lub bliźniaki to za darmo... ale i tak zapytam w poniedziałek na pewno nie zaszkodziSłuchaj a to nie jest czasem tak , że jak u nich jests zameldowana do porodu to masz to badanie za darmo? Dopytaj sie bo dziewczyny czasem tak pisaly na Matkach Polkach np w AKH tak jest .
Super pomysł! Też zawsze chciałam coś takiego ogarnąć, ale nie potrafię po prostu wytrzymać i już teraz bym się najchętniej dowiedziała
Ja man 12.11