reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja tez jutro ide na dodatkowa wizytę. Prenatalne mam 22.11 ale choć zawsze próbuje wszystkich pocieszać sama zaczynam świrować :(
Do tego na czerwcówkach znów kolejna dziewczyna się pożegnała i jakoś zaczęłam mieć czarne myśli :(
Dzisiaj też tak mam. Jakoś przez ten stres znowu zaczęłam świrować :( Przez ten płacz i kłótnie zapaliłam papierosa i już wkręciłam sobie że zaszkodziłam dzidziusiowi :( I jeszcze nadal bardzo źle się czuje, muszę się ogarnąć.

@marti0621 bardzo mi przykro :( Nawet nie próbuje sobie wyobrazić przez co przeszłaś. Jesteś bardzo dzielną kobietą skoro się podniosłaś po takiej tragedii;* Tym razem będzie wszystko dobrze i już w maju przytulisz swoje dzieciątko!

Kochane nawet nie próbowałam Was jeszcze nadrobić.
U nas w porządku dzidzia 5 cm , ruszala, machala, ssala paluszka.
No i muszę się nauczyć rozróżniać bóle, długo nie badal i nie znalazł nic niepokojącego.
Dzidzia rośnie, macica sie powiększa więc boli i tyle heh.
Co więcej powiedziałam, że się boję że poronilam bo raz, że boli brzuch A dwa że tych objawow nie mam, skomentował krótko " to się cieszyć " [emoji4][emoji4][emoji4] i w sumie racja. Na co ja narzekam ? Powinnam się cieszyć, że się tak świetnie czuje.
Później wkleje zdjęcie [emoji4]
Aaa i zaczął gadać o płci ale szybko mu przerwalam, że nie chce wiedzieć.

Wzruszyłaś mnie tym że Maluszek ssał kciuka…[emoji173]️
Ja dopiero 13 listopada mam usg genetyczne więc ponownie zobaczę naszego dzidziusia.
Bardzo się cieszę że jesteś już spokojna i że wszystko jest dobrze.

No i muszę się nauczyć rozróżniać bóle, długo nie badal i nie znalazł nic niepokojącego.
Co więcej powiedziałam, że się boję że poronilam bo raz, że boli brzuch A dwa że tych objawow nie mam, skomentował krótko " to się cieszyć " [emoji4][emoji4][emoji4] i w sumie racja. Na co ja narzekam ? Powinnam się cieszyć, że się tak świetnie czuje.
Super, że wszystko wporzadku :) to chcecie niespodziankę? Ja bym nie wytrzymała hehehe

Dziś napewno nie dam rady nadrobić :( Zalatana jestem bardzo, położyłam sie bo mnie rwie brzuch i twardnieje lekko wie wzięłam nospe.

My też nie chcemy wiedzieć kto w brzuszku mieszka Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze .

Ty 13.11 ja 14.11 [emoji4]
Uwierz, że będziesz wzruszona. Taki widok... naprawdę się nie da tego opisać [emoji4]
Wzruszyłaś mnie tym że Maluszek ssał kciuka…[emoji173]️
Ja dopiero 13 listopada mam usg genetyczne więc ponownie zobaczę naszego dzidziusia.
Bardzo się cieszę że jesteś już spokojna i że wszystko jest dobrze.

Jak lekarz będzie pewny co do płci to ma mi napisać na kartce i zakleic kopertę. Ja owa kopertę dam przyjaciółce i dowiem się na imprezie, która ona organizuje[emoji4][emoji4][emoji4]tak sobie wymyśliła więc nie protestuje heh
Super, że wszystko wporzadku :) to chcecie niespodziankę? Ja bym nie wytrzymała hehehe

Dziś napewno nie dam rady nadrobić :( Zalatana jestem bardzo, położyłam sie bo mnie rwie brzuch i twardnieje lekko wie wzięłam nospe.

Jak lekarz będzie pewny co do płci to ma mi napisać na kartce i zakleic kopertę. Ja owa kopertę dam przyjaciółce i dowiem się na imprezie, która ona organizuje[emoji4][emoji4][emoji4]tak sobie wymyśliła więc nie protestuje heh

Super pomysł! Też zawsze chciałam coś takiego ogarnąć, ale nie potrafię po prostu wytrzymać i już teraz bym się najchętniej dowiedziała :-D :-D

reklama
Mnie tylko zastanawia czy każda z Was miała/ ma ten test pappa? I gdzie to sie robi ? Ja sobie nic takiego nie przypominam, miałam po prostu oprócz tych zwykłych USG 3 x genetyczne

Do góry