reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Co tam porabiacie ? Moja młoda śpi. Byłyśmy na spacerze po obiedzie . Usnęła wtulona we mnie. Teraz jem kanapki [emoji3053][emoji3053] z szynką , serem , majonezem i ogórkiem kiszonym [emoji39]
Moj synek zasnal godzinę temu, zrobilam ryż z kurczakiem i warzywami w sosie słodko kwaśnym i położyłam się obok młodego jest taki cieplusi. Smacznego! Uwielbiam takie kanapki.

reklama
Ale wiesz, że do mnie to nadal nie dociera? Chociaż z tyłu głowy potwornie się boję z powodu tej anemii którą mam...
Muszę to ciągle kontrolować bo jak jeszcze spadnie to szybko przetaczanie krwi.

Nawet teraz myśle, czy nie zeobic usg jak będę robiła biochemię krwi do testów papa...czy oby na pewno jest w porządku. Dlaczego ja nie mogę uwierzyć w to, że jest wszystko ok? Chyba dlatego że jak człowiek czegoś tak bardzo pragnie i przydarzają się jakieś niepowodzenia w życiu, to nie dociera do niego- gdy największe marzenie powoli się spełnia.
Poczujesz ruchy to dotrze[emoji3590] Masz w przeszłości przykre doświadczenie, dlatego Twoje nerwy i obawy są jak najbardziej uzasadnione. Mam podobnie. Gdyby można było to kupiłabym sobie małe usg na allie [emoji23] Myślę że mało jest kobiet w ciąży, które nie mają żadnych lęków [emoji8]

Faceci poki nie widzą rosnącego brzuszka tak naprawdę nie zdają sobie sprawy co się dzieje. Moj jest bardzo cichy, nigdy nie wrzeszczy az mam nerwy ze nie moge się z nim poklucic. Nie ujawnia emocji. Nie pokazuje , że się cieszy z ciąży o pierwszego potomka dlugo się staraliśmy, o drugie nie raczej bylo jak będzie to będzie jak nie to nie i on nie pokazywał nie mówił co czuje. Widzialam tylko dwa razy jak plakal jak jego ukochaną babcia zmarła i jak urodził się nasz syn wtedy wiedzialam , że kocha bezgranicznie i całym sercem . Dlatego wierzę, że jak u was pojawi się maleństwo to i facet bedzie pekal z dumy !

Mój mówi do brzucha od początku i głaszcze. Nie może się doczekać jak bedzie kopać i bardziej widać.

reklama
Ale wiesz, że do mnie to nadal nie dociera? Chociaż z tyłu głowy potwornie się boję z powodu tej anemii którą mam...
Muszę to ciągle kontrolować bo jak jeszcze spadnie to szybko przetaczanie krwi.

Nawet teraz myśle, czy nie zeobic usg jak będę robiła biochemię krwi do testów papa...czy oby na pewno jest w porządku. Dlaczego ja nie mogę uwierzyć w to, że jest wszystko ok? Chyba dlatego że jak człowiek czegoś tak bardzo pragnie i przydarzają się jakieś niepowodzenia w życiu, to nie dociera do niego- gdy największe marzenie powoli się spełnia.

Dokładnie jest tak jak napisałaś!

Do góry